Aktywne Wpisy

MonazoPL +143
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +286
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

źródło: comment_yHoPOP3bKRM92I3P0CSGPctEs7Efyc0k.jpg
Pobierzźródło: comment_Auy1HKm22zjuNng0zugLI93L3p3ykXsx.jpg
Pobierz@kiedys: np przy kartach punktujących za obszary miasta.
@2ndLaw:
Jesteśmy w Fazie Akcji i wykonuję 2 akcje np. zagranie innej karty z ręki i druga - ufunduję nagrodę.
Tura siostry - ona też wykonuje 2 akcje.
Potem moja tura - widzę, że już nie mam za ciekawych akcji do wykonania, to na koniec umieszczam na karcie trzody (którą zagrałam pokolenie wcześniej) swój znacznik i 1 jednostkę zasobu,
A w drugą stronę pozwala też przeciągnąć swoją rundę w oczekiwaniu na ruchy innych graczy.
@radziol88: A to zamiast robić takie zamieszanie z tymi kostkami nie lepiej po prostu tapować wykorzystaną kartę? Tapować, czyli przekręcać trochę w bok np. o 45%
Karty można kłaść tak, że widać tylko mniej