Aktywne Wpisy
rysio77 +833
Życie jest p------e. Brat 28 zdecydował zakończyć swoje życie. Mama bez pęcherza (rak pęcherza), w trakcie immunoterapii, leży w szpitalu po polekowym uszkodzeniu wątroby, cudem żyje, ma silną wolę życia, mimo tego wszystkiego.
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł

remlezar +374
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #feminizm #rownouprawnienie #rower #p0lka
Dla mężczyzny wyjście na rower to po prostu kwestia biologiczna, rower jak rower. Dla kobiety to metafizyka, spotkanie z najwyższym… ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mężczyzny wyjście na rower to po prostu kwestia biologiczna, rower jak rower. Dla kobiety to metafizyka, spotkanie z najwyższym… ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000005645
Pobierz

źródło: comment_yHoPOP3bKRM92I3P0CSGPctEs7Efyc0k.jpg
PobierzJeśli tak, to wcale nie jest to wygodne.
Jeśli nie, to musisz mieć znacznie więcej miejsca na stole, by każdą kartę położyć osobno.
Można też zwiększyć czytelność kładąc karty tak, żeby było widać i górę i prawy bok. Nie zajmuje to wiele więcej miejsca, daje trochę więcej przestrzeni na kostki i pokazuje jaki jest przelicznik na punkty na koniec gry.