Wpis z mikrobloga

Nadszedł oto radosny dzień dla tinderowców. Niedziela. #eksperyment30dniowytinder. 3/30 Mogą oni wylegiwać się w łóżku swapując w lewo i prawo swoje obiekty seksualne, rozmyślać plany na następny tydzień, pisać do kobiet propozycje seksu na następny tydzień oraz się umawiać. Tak w ten dzień też się stało. Przybyło bardzo wiele nowych adoratorów oraz trochę superlajków. Tak słowem wstępuje, teraz analiza, a później wnioski dzisiejszego dnia i mowa końcowa dnia.

Nowych Par:107!, daje nam to aż o 52 pary więcej niż wczoraj. Szok! Dostaliśmy także znowu o wiele więcej wiadomości niż wczoraj! było ich aż 9. W większości normiki, najbardziej zaskoczył mnie 18 latek, który wygląda jak 15 latek, możliwe że tyle ma. Zaczął swoją przygodę polując widocznie na wieloryby. Można by powiedzieć, że zaczął chłopak z grubej rury. Dzisiaj niestety nie było żadne chada, ale nie zmienia to faktu, że dziewczyna na fotce nie wygląda zjawiskowo i często nie spotykam takich kobiet w wieku lekko po nastoletnim. Bardzo ulanych i niezadbanych z twarzy.

Wnioski na dzisiejszy dzień? Znowu potwierdza się nasza teoria. Może i chady nie piszą, ale taka loszka też nie ma za bardzo co liczyć na chadów. 107 par w 3 dni dla dosyć brzydkiej dziewcyzny to i tak jak niebo w porównaniu do faceta, który wątpie że zdobył by 10 par, a już dałbym sobie ręce uciąć, że żadna by do niego nie napisała, chyba że matka z dzieckiem. Do tej dziewczyny z eksperymentu piszą też normalni ludzie. Pokazuje to jaki jest problem w społeczeńśtwie w związku z wyżem demograficznym i kokietowaniem każdej księżniczki. Cóż. Sami sobie zgotowaliśmy ten los, tak oto zakończę dzisiejszy dzień i do zobaczenia jutro kochani!

#eksperyment30dniowytinder #eksperyment30dniowytinder #rozowepaski #niebieskiepaski #tfwnogf #tfwnobf #badoo #tinder #przegryw #logikarozowychpaskow
AddictedToLoli - Nadszedł oto radosny dzień dla tinderowców. Niedziela. #eksperyment3...

źródło: comment_jVrUAzLAyzrpIlCafmzb974XZ39EbDdb.jpg

Pobierz
  • 113
@AddictedToLoli: powiem tak. Wiem jakie masz podejście do relacji damsko-męskich i raczej nie zgadzam sie z Twoim postrzeganiem, ale musze przyznać, ze zaden eksperyment wykopowy nie zainteresował mnie jak Twój. Zdecydowanie najlepszy content ostatnich miesiecy. Wole czekać na wnioski tutaj niz goscia z przyklejonymi okularami który wali codziennie browara ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AddictedToLoli: @Blaskun: @efilista: @Suwmiarkarz: @Piasqun: ja nie wiem jak można nie mieć żadnych par albo mało na tinderze, bez urazy. Przez jakiś czas miałem konto na tinderze bez zdjęcia gdzie przeglądałem tylko dziewczyny. I takim kontem bez zdjęcia codziennie wchodziły mi 2-3 pary. Łącznie w dwa tygodnie cos koło 30 par miałem i kilka dziewczyn nawet napisało cos w stylu „czemu bez zdjęcia? Co taki tajemniczy gość
@AddictedToLoli: W sumie Cie nie znam, ale nie wiem czemu uwazasz sie za przegrywa... dla zrozumienia eksperymentu zrobilbym konto chada, ale nie tak przesadzonego jak ten co sie nim tu zachwycali ostatnio. Wtedy wnioski mogą być bardzo ciekawe, bo wbrew opini, taki chad nie miałby więlszego brania od tej laski ktorą umieściłeś ;)
@AddictedToLoli: prowadzisz jakiegoś Excela może i zapisujesz ilość spermiarzy, normików i Chadów? potem można jebnąć ładne statystyki i korelacje np w którym dniu jest większe stężenie Chadów, a w które spermiarzy xD