Aktywne Wpisy
pieknylowca +674
Dzień matki u inwestorów #frajerzyzmlm
K_R_S +73
wychodzi na to że nawet uwzględniając kopalnie litu i inne koszty wytwarzania, to i tak auta spalinowe emituja dużo więcej CO2.
Wrzucam bo sam nie wiedziałem. Nie znam odpowiedzi na pytanie 'i co z tego'
#motoryzacja
Wrzucam bo sam nie wiedziałem. Nie znam odpowiedzi na pytanie 'i co z tego'
#motoryzacja
Nowych Par:107!, daje nam to aż o 52 pary więcej niż wczoraj. Szok! Dostaliśmy także znowu o wiele więcej wiadomości niż wczoraj! było ich aż 9. W większości normiki, najbardziej zaskoczył mnie 18 latek, który wygląda jak 15 latek, możliwe że tyle ma. Zaczął swoją przygodę polując widocznie na wieloryby. Można by powiedzieć, że zaczął chłopak z grubej rury. Dzisiaj niestety nie było żadne chada, ale nie zmienia to faktu, że dziewczyna na fotce nie wygląda zjawiskowo i często nie spotykam takich kobiet w wieku lekko po nastoletnim. Bardzo ulanych i niezadbanych z twarzy.
Wnioski na dzisiejszy dzień? Znowu potwierdza się nasza teoria. Może i chady nie piszą, ale taka loszka też nie ma za bardzo co liczyć na chadów. 107 par w 3 dni dla dosyć brzydkiej dziewcyzny to i tak jak niebo w porównaniu do faceta, który wątpie że zdobył by 10 par, a już dałbym sobie ręce uciąć, że żadna by do niego nie napisała, chyba że matka z dzieckiem. Do tej dziewczyny z eksperymentu piszą też normalni ludzie. Pokazuje to jaki jest problem w społeczeńśtwie w związku z wyżem demograficznym i kokietowaniem każdej księżniczki. Cóż. Sami sobie zgotowaliśmy ten los, tak oto zakończę dzisiejszy dzień i do zobaczenia jutro kochani!
#eksperyment30dniowytinder #eksperyment30dniowytinder #rozowepaski #niebieskiepaski #tfwnogf #tfwnobf #badoo #tinder #przegryw #logikarozowychpaskow
Ponowię pytanie: czemu typ na dole z pierwszego screena to spermiarz a 3 tez na dole to normik?
Dzięki za odp XD
wyglądu?
pierwszej wiadomości?
czy dalszej konwersacji?
Komentarz usunięty przez autora
Na badoo lajkują mnie samotne matki. Chyba wyglądam jak betabankomat. W sumie nie mam nic do dzieciaków, ale jakoś