Aktywne Wpisy
Jak wyjść z depresji?
Sprawdziłem już:
- SSRI (pomogło tylko na kilka msc.)
- aktywność fizyczna (od biegania, przez siłownie po letnie #!$%@? na wsi przy domu)
- terapia (chodziłem kilka lat)
Objawy to mam:
- poczucie bezsensu wszystkiego
- niechęć do każdego wysiłku i rozwiązywania problemów
- sen 10-11h na dobę
- ciągle zmęczenie
#depresja
Sprawdziłem już:
- SSRI (pomogło tylko na kilka msc.)
- aktywność fizyczna (od biegania, przez siłownie po letnie #!$%@? na wsi przy domu)
- terapia (chodziłem kilka lat)
Objawy to mam:
- poczucie bezsensu wszystkiego
- niechęć do każdego wysiłku i rozwiązywania problemów
- sen 10-11h na dobę
- ciągle zmęczenie
#depresja
Koksixk +31
Siema w tym 17 zadaniu z arkuszu z matematyki która odpowiedź jest poprawna B? Nie jestem pewien zapisu.
#matury2024
#matury2024
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nowych Par:107!, daje nam to aż o 52 pary więcej niż wczoraj. Szok! Dostaliśmy także znowu o wiele więcej wiadomości niż wczoraj! było ich aż 9. W większości normiki, najbardziej zaskoczył mnie 18 latek, który wygląda jak 15 latek, możliwe że tyle ma. Zaczął swoją przygodę polując widocznie na wieloryby. Można by powiedzieć, że zaczął chłopak z grubej rury. Dzisiaj niestety nie było żadne chada, ale nie zmienia to faktu, że dziewczyna na fotce nie wygląda zjawiskowo i często nie spotykam takich kobiet w wieku lekko po nastoletnim. Bardzo ulanych i niezadbanych z twarzy.
Wnioski na dzisiejszy dzień? Znowu potwierdza się nasza teoria. Może i chady nie piszą, ale taka loszka też nie ma za bardzo co liczyć na chadów. 107 par w 3 dni dla dosyć brzydkiej dziewcyzny to i tak jak niebo w porównaniu do faceta, który wątpie że zdobył by 10 par, a już dałbym sobie ręce uciąć, że żadna by do niego nie napisała, chyba że matka z dzieckiem. Do tej dziewczyny z eksperymentu piszą też normalni ludzie. Pokazuje to jaki jest problem w społeczeńśtwie w związku z wyżem demograficznym i kokietowaniem każdej księżniczki. Cóż. Sami sobie zgotowaliśmy ten los, tak oto zakończę dzisiejszy dzień i do zobaczenia jutro kochani!
#eksperyment30dniowytinder #eksperyment30dniowytinder #rozowepaski #niebieskiepaski #tfwnogf #tfwnobf #badoo #tinder #przegryw #logikarozowychpaskow
pytac np czy szukaja seksu czy stalego zwiazku
to byloby ciekawe moim zdaniem, teraz jedynie udowadniasz, ze brzydka locha moze miec w #!$%@? par i w sumie tyle
@AddictedToLoli: ale wiesz że nawet jak udowodnisz to co wszyscy wiedzą to dalej będziesz przegrywem? nie lepiej poświęcić ten czas na coś pożytecznego? Trochę atencji nie rozwiąże Twoich problemów
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
O ile wśród kobiet na tinderze 70% to karyny, atencjuszki i inna szlachta nie pracuje, to wśród facetów mniej więcej 1/3 przegrywy, 1/3 normiki/chady szukające zwiazku i 1/3 normiki/chady szukające ONS. FBW itp. Większość facetów szuka tam normalnych/ogarniętych dziewczyn (pewne info, zaufaj mi) których jest zdecydowanie mniejszość (na moje oko z 20%). Gdyby OP wrzucił zdjęcie równie ładnej karyny miałby z połowę mniej atencji, zwłaszcza że