Aktywne Wpisy
Wygryw_z_wyboru +534
W końcu po 5.5 msc czekania odebrałem swoją m340i. Przez cały ten czas miewałem w nocy koszmary czy oby na pewno wybrałem odpowiedni kolor. Na żywo wygląda obłędnie, jestem zadowolony ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bmw #motoryzacja #samochody #chwalesie
#bmw #motoryzacja #samochody #chwalesie
WielkiNos +298
Jakie to romantyczne. Będzie za nim czekać 6 lat ♥
#p0lka #logikarozowychpaskow #tiktok #patologiazewsi #milosc #zwiazki
#p0lka #logikarozowychpaskow #tiktok #patologiazewsi #milosc #zwiazki
Mam taką koleżankę. Typ depresyjny, samobójczy, toksyczny. Zawsze miała jakieś korby w bani i niszczyła ludziom życie. Rozpieszczona i z dobrego domu. Łatwo można było ją podpuścić do robienia głupot. Lubiła się ruchać, zdradzać, imprezować. Później poszła w sport i bycie fit, nawet z jakimiś małymi sukcesami. Później znowu w dragi, imprezy i ruchanie z randomowymi kolesiami po imprezach. Nie dalej jak 2 lata temu nawet proponowała mi wspólne wciąganie koksu i bzykanie w ramach uczczenia wieloletniego koleżeństwa. Dystansowałem laskę, bo to chodząca toksyna, aż w końcu kontakt zanikł. Teraz tak sobie patrzę na jej insta i fb i widze, że poszła mocno w kościół i odnowę duchową. Od dobrych 6 miesięcy postuje jakieś cytaty z biblii i święte obrazki xD
Ludzie są zabawni.
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #bekazpodludzi #bekazkatoli
Nie mają.
Jest taki raper Medium który był mocno uzależniony od narkotyków i się nawrócił co pozwoliło mu wejść na drogę normalnego życia.
Z resztą jest mnóstwo świadectw ludzi którzy z Kościołem wyrzucili gówno ze swojego życia- świadectw takich są tysiace.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
No nie.. To nie to samo.