Aktywne Wpisy
OVHcloud +124
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +16
W Warszawie Hanka chce wydać ponad 2 razy więcej na jakiś teatr żydowski i to po niedawnym wybudowaniu żydowskiego muzeum za jedną trzecią miliarda złotych.
Tak się marnuje publiczne środki.
#bekazlewactwa #warszawa #lewackalogika #4konserwy
Swoją drogą pamiętam jak #neuropa w przypadku rydzykowskiego muzeum krzyczała o marnowaniu pieniędzy podatników.
Ciekaw jestem jak neuropki zachowają się teraz, choć w zasadzie to chyba znam odpowiedź. #polityka
@Duze_p--o: Nie, ale przecież ci już wyżej pisałem, że państwo nigdy nie daje ot tak komuś pieniędzy i zawsze przy tego typu akcjach jest taka umowa podpisywana.
@piotrlionel: Fanatyzm to za mało. Śmierdzi teraz Bolszewizmem.
@piotrlionel: Kupił i dostał.
Kościół zaczynał działalność w Polsce, gdy było w niej mniej ludzi niż w Warszawie i często wręcz kolonizował dzikie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Duze_p--o: Przecież to spełnia definicję PP, bo zobowiązali się zbudować muzeum, czyli zapewnić usługę publiczną.
@Duze_p--o: Wykupiła od miasta ze zniżką. Inne podmioty, które zdecydują się prowadzić działalność publiczną na danym terenie też mogą zniżkę dostać.
@Duze_p--o: Fundacja wkłada też obsługę.
Zresztą nie ma w definicji zapisu ile kto musi wkładać. Znowu mataczysz.
XD
@czaykowski: starą siedzibą zarządzała Gmina Żydowska, która podpisała umowę z deweloperem Ghelamco, że w Teatr będzie miał swoją nową siedzibę w nowowybudowanym wieżowcu.
Osobiście nie widzę powodu, dla któregi państwo miało by się mieszać w interesy na linii: "Teatr
@Lawrence_z_Arabii: no jeżeli masz takie podejście do kultury to nic nie zrobisz panie - wolny rynek, JKM, jeżeli sztuka na siebie nie zarabia to na pewno jest kiepska - prosty wniosek. A ja bym chciał, żeby
@geuze: Można wprowadzić dodatkowy podatek dla takich ja ty. Jak będziecie chcieli płacić, to będziecie mogli.
Mieszkałem przy nim, ale nie ma to żadnego znaczenia dla jego ceny.
@Lawrence_z_Arabii: na szczęście to tak nie działa, bo gdyby to ludzie decydowali na co idą ich podatki to byśmy mieli ośmiopasmowe autostrady przez centra miast.
No to ja kończę dyskusję w tym momencie z panem, bo to jak rozmawiać ze ślepym o kolorach
@geuze: Dlatego też nie ma co płakać o fundusz kościelny, czyż nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lawrence_z_Arabii: a ja niechciałbym żeby budowano drogi w małopolskim bo tam nie jeżdżę i żeby nie fundowali z publicznych pieniędzy żadnych szpitali i żłobków bo nie choruję i nie mam dzieci. Dla tych którzy