Aktywne Wpisy

HNDelectric_pl +350
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #

nanushki +455
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #

https://www.facebook.com/SquatsAndMilkOfficial/posts/1964951067138328?__tn__=-R
Mleko skończył współpracę z WK, bo wczoraj ktoś na grupie zapytał (nie ma już tego posta) czemu ich suple są takie drogie i w ogóle i odpowiedział, że ogólnie ich kanał poszedł w stronę #!$%@? gimbów na hajs i nie ma już tam żadnych sensownych treści i takie filmiki (z sensownymi treściami) pojawiają się raz na miesiąc przy dobrych wiatrach. Oczywiście nie skończył przez to pytanie współpracy, bo napisał też coś w stylu "że każdy od dawna widzi co się dzieje", po prostu odcina się od tej pajacerki i dobrze w sumie.
¯\_(ツ)_/¯
co do wk to z drugiej strony trudno im sie dziwic, bo sa znani, wyrobili sobie jakas tam marke (na czym i w jaki sposob to juz oddzielny temat), zainwestowali hajs i to wykorzystuja. wiele osob na ich miejscu zrobiloby to samo
nie mowiac juz o tym, ze niezbyt wiele osob robiacych 400+ w ciagu i 300+ na lawce jest w ogole na youtube, przynajmniej jesli chodzi o RAW powerlifting. w sprzecie cwiczy sie zupelnie inaczej, wiec metodyka treningowa tez dosc mocno rozni sie od trojboju klasycznego.
Ale co mnie
@vela: A czy źródłem wiedzy jest tylko polski youtube? Ja odrzucam takie źródło, bo jest po prostu gówniane, i taka jest prawda.
i napisze jeszcze raz, on nie ma dobrej budowy do ciagu, powiedzialbym nawet, ze srednio-slaba
I jeżeli oglądam jakiś filmik, rzekomo edukacyjny, to patrzę jakiej "jakości" wiedza tam jest przekazywana, i zestawiam to także z wynikiem danej osoby, jej doświadczeniem. I skoro łapię jeden drugi trzeci błąd, bzdurę, widzę do tego raczej słabe/średnie wyniki to skreślam
@vela: Nawet nie wiesz jak mnie tym rozśmieszyłeś, pokazałeś swoją ignorancję i brak wiedzy, znajomości środowiska.