Aktywne Wpisy

Rosyjscy agenci ZUSu nie p------ą się w tańcu.
88l to już granica, ile można emkę ciągnąć od państwa.
Babiczka chyba nie przeżyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#trzecieoko #wypadek
88l to już granica, ile można emkę ciągnąć od państwa.
Babiczka chyba nie przeżyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#trzecieoko #wypadek

Zawod_Inwestor +72
#gielda Tak sobie czytam różne badania z przeszłości i teraźniejszości dotyczące czynników, dzięki którym teoretycznie można próbować w długim terminie pobić S&P500 czy nawet Nasdaq100 i metaanaliza tych badań doprowadziła mnie do przełomowego odkrycia: kup se etfa to znormalniejesz. Niestety dzisiaj już absolutnie nie jest prawdą twierdzenie, że "ETFy są dla przeciętniaków", bo mamy dostępne tanie fundusze skoncentrowane na najbardziej quality sektorach jak np. nasdaq100.
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
źródło: obraz
Pobierz

https://www.facebook.com/SquatsAndMilkOfficial/posts/1964951067138328?__tn__=-R
Mleko skończył współpracę z WK, bo wczoraj ktoś na grupie zapytał (nie ma już tego posta) czemu ich suple są takie drogie i w ogóle i odpowiedział, że ogólnie ich kanał poszedł w stronę j-----a gimbów na hajs i nie ma już tam żadnych sensownych treści i takie filmiki (z sensownymi treściami) pojawiają się raz na miesiąc przy dobrych wiatrach. Oczywiście nie skończył przez to pytanie współpracy, bo napisał też coś w stylu "że każdy od dawna widzi co się dzieje", po prostu odcina się od tej pajacerki i dobrze w sumie.
¯\_(ツ)_/¯
co do wk to z drugiej strony trudno im sie dziwic, bo sa znani, wyrobili sobie jakas tam marke (na czym i w jaki sposob to juz oddzielny temat), zainwestowali hajs i to wykorzystuja. wiele osob na ich miejscu zrobiloby to samo
nie mowiac juz o tym, ze niezbyt wiele osob robiacych 400+ w ciagu i 300+ na lawce jest w ogole na youtube, przynajmniej jesli chodzi o RAW powerlifting. w sprzecie cwiczy sie zupelnie inaczej, wiec metodyka treningowa tez dosc mocno rozni sie od trojboju
Ale co
@vela: A czy źródłem wiedzy jest tylko polski youtube? Ja odrzucam takie źródło, bo jest po prostu gówniane, i taka jest prawda.