Wpis z mikrobloga

@cube: no jak szukałem nowego to brałem pod uwagę bo z zewnątrz jest mega. Nie wiem jak środek ale pewnie podobnie jak wersja 3 to u kumpla całkiem spoko się wydawała.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Verbatino znam sledze na biezaco. w mojej wersji niestety trzeba rozbebeszac deske i podlaczac sie wprost do urzadzenia kablem, szkoda mi troche auta na takie zabawy
  • Odpowiedz
@KrzysztofKrawczyk: wszystkie przywary tego auta nauczyłem się podsumowywać krótkim zdaniem: "to jest mazda".
więc tak:

- z zewnątrz wszystko wygląda pięknie i bardzo "premium", wystarczy jednak z bliska obejrzeć dowolny element i wychodzi "mazdowość" => np brak jakiegokolwiek wykończenia już pod kolumną kierownicy - zwisają gołe kable i blachy, to samo w bagażniku - goła blacha wszędzie. wszystkie elementy wnętrza bardzo delikatne, np można chwycić ręką cały tunel środkowy i po prostu
  • Odpowiedz
@cube: sporo tego, ale w sumie każdy coś znajdzie w swoim aucie po dłuższym użytkowaniu. Kiedyś chorowałem na Mazdę, ale obecnie jeżdżę Oplem. Ciekawe, na co padnie, jak skończy się leasing :)

Dzięki za tak szeroki opis
  • Odpowiedz
@KrzysztofKrawczyk: leasing konsumencki czy firmowy? Jestem ciekaw bo slyszalem jakieś dziwne akcje kupowania w konsumencki nie na firmę i sprzedawaniu auta zaraz po skończonym leasingu, nie wiem jaki to profit.
  • Odpowiedz
@cube: kurde człowieku to mnie podminowales bardzo bo ja na mazde3 choruje już od paru mc. Słyszałem ruda, jakieś tam wady ale twój opis to robi jakieś auto-ruinę z tego. Poleciłbyś coś podobnego w podobnej kasie? Równie ładnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) .
  • Odpowiedz