Aktywne Wpisy

Shyvana +13
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +259

źródło: comment_rwZKQ9rNuYQR06P9BhL4uTvQSWcOafll.jpg
PobierzSzkoda, że wersja przedliftowa.
Pokaż środek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@pitu120 nie mam sensownego zdjecia srodka, to pierwszy facelifting, z tym juz poprawionym wnetrzem
Te przedlifty (w zależności od rocznika) miały początkowo beznadziejny infotaiment...
@Desmosedici tak, to te.
Anyway... Mazda 6 jest bardzo ładnym samochodem.
Niech Ci służy.
@cube: mógłbyś wymienić chociaż te najbardziej irytujące? Jestem bardzo ciekaw
więc tak:
- z zewnątrz wszystko wygląda pięknie i bardzo "premium", wystarczy jednak z bliska obejrzeć dowolny element i wychodzi "mazdowość" => np brak jakiegokolwiek wykończenia już pod kolumną kierownicy - zwisają gołe kable i blachy, to samo w bagażniku - goła blacha wszędzie. wszystkie elementy wnętrza bardzo delikatne, np można chwycić ręką cały tunel środkowy i po prostu
Dzięki za tak szeroki opis