Wpis z mikrobloga

@Jack0wy: domysły, ale HG mówiło wcześniej o wydarzeniach tygodniowych, więc wychodzi na to, że wkrótce się pojawią. Będzie można zdobyć w nich zdobyć nową walutę za którą będzie można kupić te różne fajne wynalazki :D

btw cytat z reddita :D dobra rozkmina

Ah, it all makes sense now. Quicksilver=Mercury=Hg=HG (where have we seen that before), so you get Quicksilver from HG events.

generalnie hajpuję się jak zwykle na każdą nowość
  • Odpowiedz
@acidd mnie już trochę emocje opadły. Mechanika gry zrujnowała moja trzy zajebiste pomysły na bazę niestety każdą dopiero po kilku godzinach budowania... Dodatkowo człowiek z którym grałem ma chwilowy detox a samemu jakoś tak nie mam motywacji...
Swoją drogą ciekawe czy będzie można zmienić wygląd statku w bardziej zaawansowanym sensie czyli zmiana skrzydeł , detali itp a nie tylko naklejek
  • Odpowiedz
@janushek: ło Panie! Sean nie takie rzeczy obiecywał xD najważniejsze, że idą do przodu i nie siedzą na tyłkach*

*w sumie to siedzą jak programują/przerabiają/ulepszają ;)
  • Odpowiedz
@Jack0wy: ja póki co cały czas cisnę ;) jakiś tydzień temu zrobiłem nowego save'a i jadę o początku, w poprzednim trochę przesadziłem z duplikowaniem i zepsułem sobie grę.
Dlatego teraz czysta gra bez żadnych oszustw, które czasami wynikały z bugów w grze (jak np. glify do teleportacji)
  • Odpowiedz