@Opipramoli_dihydrochloridum: o co chodzi z tym zaznaczaniem "pierwszy nie napiszę", mi to zajeżdża jakimś byciem nadętym, bez względu na płeć "skacz wokół mnie od samego początku gnoju"
@solid_elbow: a nie boi się mieć konta na tinderze, gdzie wrzuca swoje zdjęcie i otwarcie przyznaje "chcę nawiązać z kimś relację"? Nie rozumiem tej tinderowej obsesji na punkcie "kto napisze pierwszy", kogo to do cholery obchodzi xD I to nie, że nieśmiałość, to po prostu często jakieś takie zarozumialstwo czy nie wiem co
@yourvictim: nooo masz racje ja nie usprawiedliwiam go #!$%@? psychicznym ale wydaje mi sie ze on siebie samego tak moze nie tak bezczelnie jak np. kolacje ty zrob i wino kup bo to inny przyklad akat ale wiesz o co chodzi
@solid_elbow: nie no, nie mówię o tym przypadku, bo tu pewnie zwykła nieśmiałość, ale po prostu powszechnie widzę, że z tym "pisaniem pierwszym" to ludzie mają jakąś obsesję, jakby to komuś ubliżało, że się pierwszy odezwie xD
@yourvictim: #!$%@? cos na zasadzie zabawiaj mnie to moze ci odpisze masakra takich ludzi powinno sie zamykac razem w ciasnym pokoju na 24h i moze wtedy by do siebie zagadali
"pisaniem pierwszym" to ludzie mają jakąś obsesję, jakby to komuś ubliżało, że się pierwszy odezwie xD
@yourvictim: dla wielu kobiet to jest ubliżenie, żeby ona pisała. Chyba, że do kogoś sporo powyżej swojej ligi. Choć w sumie męskich profili nie przeglądam, ale obstawiam, ze jest sporo mniej takich opisów.
@Naxster: od facetów bije zarozumialstwem w inny sposób, np. z góry w opisach zakładają, że druga strona jest jakąś "pustą lalą" i piszą tyradę nt. tego jak to szukają szarej myszki xD nie, żeby było coś złego w szarych myszkach, po prostu nie rozumiem po co obrażać ludzi, nikt nie każe matchować tych, którzy nam się nie podobają ech pora wrócić na tindera, brakuje mi tego raka xD
źródło: comment_PTLf7lkRaJRv4wmtQQLBACfeW6f53d7M.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
nawet opis pasuje :V
Komentarz usunięty przez moderatora
"skacz wokół mnie od samego początku gnoju"
@yourvictim: dla wielu kobiet to jest ubliżenie, żeby ona pisała. Chyba, że do kogoś sporo powyżej swojej ligi.
Choć w sumie męskich profili nie przeglądam, ale obstawiam, ze jest sporo mniej takich opisów.
@iEarth: :C
Pewnie przez anime.
Animofobka :C
ech pora wrócić na tindera, brakuje mi tego raka xD