Aktywne Wpisy

congobongo +12
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

Apaturia +151
Ogród z milionami tulipanów. Znajdujący się w miejscowości Lisse ogród Keukenhof to jedna z największych wiosennych atrakcji turystycznych Holandii. Obejmuje on obszar trzydziestu dwóch hektarów i jest największym na świecie ogrodem z roślinami cebulowymi, które każdej jesieni są tam sadzone ręcznie. Oprócz tulipanów sadzone są tam także hiacynty, krokusy, irysy, szafirki, żonkile i narcyzy – łącznie ponad siedem milionów cebulek.
Wiosną, przez około osiem tygodni w roku pomiędzy marcem a majem, ogród botaniczny
Wiosną, przez około osiem tygodni w roku pomiędzy marcem a majem, ogród botaniczny
źródło: Keukenhof_Gardens
Pobierz

CD into the folder with tbe panel and run it. Then try accessing the panel on the port xsp displays.
Rozumie ktos to zdanie? Nie czaje co mam zrobic. -.-
jak wejsc za pomoca portu xsp2 ?
@ManamanaTuriruriru: