@goferek: Patrz ile wolnego czasu mają panowie na górze, a spawacz #!$%@? po 14h dziennie. Samochód jest my potrzebny tylko po to, aby szybciej dojechać do roboty.
@Myszoskocznia: bo to działa prawie tak jak walenie konia do umiejętności np. programowania
ja umiem programować/spawać/walić konia bogatym Niemcom, on nie, czyli on = śmieć, ale mi ego rośnie m mmm mmmm mmmmmm, zara konia zwale mmmmm, już zwaliłem
ewentualnie coś w stylu
przecież takich kodeksów prawniczych idzie się nauczyć w dwa dni hehe nie to co SPAWANIE/PROGRAMOWANIE/WALENIE KONIA BOGATYM NIEMCOM, lata nauki a i tak nie wiesz wszystkiego hehe, ale ja
@Myszoskocznia: @niochland: Mój ojciec spawa od 20 lat. Gówno zarabia, nienawidzi tego zawodu, doskwierają mu problemy ze zdrowiem, pracuje w syfie (ciekawe ilu wykopków widziało co się leje z pralki przy praniu ciuchów ze spawalni) a do tego jego współpracownicy to imbecyle po podstawówce XD
@Myszoskocznia spawacz tig/elektroda (141/111) lub tig/drut prosztowy (141/136) . oczywiście jak ma bardzo wysokie umiejętności na kontraktach na południu Polski przy budowie gazociągów( dn1000): 80zl/h w górę na własnej działalności. przynajmniej 220h w miesiącu. wniosek? najlepsi bardzo dużo zarabiają i nie muszą jechać za granicę.
kocham tę #!$%@? spawaczy, #!$%@? drudzy kierowcy tirów.
@Myszoskocznia: tu chyba bardziej chodzi o to że ludzie wykonujący zawody fizyczne cały czas są uważani za gorszych po mimo tego że sporo z nich zarabia więcej niż ludzie po gówno kierunkach.
@goferek to jest piękne wykopki maja bekę z kilku zawodów ale zacznij śmieszkować z informatyków to zaraz zacznie się wylew memów z nosaczem i inne wysrywy mentalnych 14 latków xD
@ranny: wszystko zależy co kto zrobi że swoim wykształceniem, mój dyro skończył socjologię i no został dyrektorem, a pochodzi z niezbyt zamoznej rodziny, praktycznie bez kontaktów, a na pewno bez kontaktów w jakimś korpo xD
za to koleżanka z liceum, która poszła na prawo i w sumie od drugiego roku gdzieś tam już w kancelarii pracowała to skończyła w urzędzie, gdzie przecież prawo = prawnik = 9999999 zł/msc
źródło: comment_QZEwgUiZFLPDaut76gfNaR15RD1cdlit.jpg
Pobierzewentualnie coś w stylu
He he. Gdyby nie my to nią miałbyś łożysk, markiz, żaluzji, wieszaków, felg itd xD
spawacz tig/elektroda (141/111) lub tig/drut prosztowy (141/136) . oczywiście jak ma bardzo wysokie umiejętności na kontraktach na południu Polski przy budowie gazociągów( dn1000): 80zl/h w górę na własnej działalności. przynajmniej 220h w miesiącu.
wniosek? najlepsi bardzo dużo zarabiają i nie muszą jechać za granicę.
@Myszoskocznia: tu chyba bardziej chodzi o to że ludzie wykonujący zawody fizyczne cały czas są uważani za gorszych po mimo tego że sporo z nich zarabia więcej niż ludzie po gówno kierunkach.
Komentarz usunięty przez autora
za to koleżanka z liceum, która poszła na prawo i w sumie od drugiego roku gdzieś tam już w kancelarii pracowała to skończyła w urzędzie, gdzie przecież prawo = prawnik = 9999999 zł/msc
niezbadane są