Jaki bootcamp polecacie żeby się nauczyć szybko programować od zera, kompletnego laika i iść gdzieś na juniora?? Wysyłajcie propozycje #programowanie #15k #programista15k #java #css #html #python
Potrafisz siedzieć przed kompem 12h / dziennie, jesteś gotowy być obudzony o 1 w nocy w weekend to może być praca dla Ciebie.
@awojtysiak: troll? xD. Z tymi 12h/dzień przy kompie to jakiś dziki mit. W samej pracy też nie siedzisz bite 8h przed komputerem tylko zawsze mniej, bo spotkania, kawki, obiady, piłkarzyki.
Co do drugiej części zdania, to też jakaś bzdura, z takiej firmy się ucieka. W poprzedniej pracy
@Kurwiszon_pospolity: Skończyłem studia techniczne ale nie informatykę. Dosyć luźno związane z szeroko pojętym IT. Ja nie do końca się przekwalifikowałem. Zacząłem programować w wieku 7 lat i robię to całe życie, jest to moja pasja. Prostu poszedłem na inne studia, takie inżynierskie (mimo, że dostałem się na informatykę na "prestiżowym" wydziale mojej uczelni), bardziej polegające na bieganiu ze śrubokrętem i projektowaniem niż programowaniem. Jak nie znalazłem pracy w zawodzie to
@Kurwiszon_pospolity: Ja właśnie skończyłem elektrotechnikę. ;) Jak poszedłem do pierwszej pracy to dostałem 1000 złotych, oczywiście bez umowy, bo po co. :D
@awojtysiak: troll? xD. Z tymi 12h/dzień przy kompie to jakiś dziki mit. W samej pracy też nie siedzisz bite 8h przed komputerem tylko zawsze mniej, bo spotkania, kawki, obiady, piłkarzyki.
Co do drugiej części zdania, to też jakaś bzdura, z takiej firmy się ucieka. W poprzedniej pracy
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja nie do końca się przekwalifikowałem. Zacząłem programować w wieku 7 lat i robię to całe życie, jest to moja pasja. Prostu poszedłem na inne studia, takie inżynierskie (mimo, że dostałem się na informatykę na "prestiżowym" wydziale mojej uczelni), bardziej polegające na bieganiu ze śrubokrętem i projektowaniem niż programowaniem. Jak nie znalazłem pracy w zawodzie to