Wpis z mikrobloga

@fsfdjf: Neandertaler to sobie mógł cipe na scianie jaskini namalować..ale co wy feministki wiecie...wallpaper - a tak notabene, czemu te nagie panie się tak ładnie uśmiechają?
  • Odpowiedz
  • 256
@FuKo76: ustawianie sobie gołych bab jak i facetów to s----------e umysłowe. chociaż nigdy nie widziałam żeby jakaś kobieta miała ustawionego na tapecie gołego faceta.
  • Odpowiedz
@fsfdjf: zbliżamy się do sedna rzeczy... Nie lubisz szpinaku, więc to "s----------e" - inni lubią, panie na takich zdjęciach się ładnie uśmiechają, są dumne - raczej bez powodu- z swoich ciał, dostają za to super kasę, bez żadnej pracy, wysiłku lub umiejętności. Jak nie spojrzysz - wszyscy zadowoleni i na to przychodzą feministki, które raczej na takie zdjęcia by się nie załapały.

Osobiście nie mam takiego wallpaper, ale cenię wolność
  • Odpowiedz
  • 47
@FuKo76: ale skąd ci się wzięło to, że jestem feministką to do tej pory nie mam pojęcia xD tak jak napisałam wyżej - pora wziąć lekarstwa i wylogować się z wypoku dopóki nie wróci ci RiGCz.
  • Odpowiedz
@fsfdjf: twoje posty tak jakoś subtelnie sugerują - ale jeśli nie jesteś feministką, to dobrze, pewnie uda ci się zaakceptować fakt, że niektórzy ludzie obojga płci lubią gołe, ładne panie na pulpicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz