#python #programowanie #telegram siema, mam pytanie. Jestem na stażu i szef wyjechał na tydzień i kazał mi do bota dodać jakis "feature", a nie moge wymyślić żadnego, może znacie jakieś fajne i łatwe do zrobienia? Szef mówił ze może być coś z pogodą (typu wpisuje /weather "Nazwa miasta" i wyskakuje pogoda ale nie wiem jak sie za to zabrać).
@krytykable: znajdź API pogodowe (programmableweb.com), stwórz rozpoznanie komendy weather, przechwyć String city, wyślij do serwera, odbierz jsona i wyswietl
Jestem na stażu i szef wyjechał na tydzień i kazał mi do bota dodać jakis "feature", a nie moge wymyślić żadnego, może znacie jakieś fajne i łatwe do zrobienia?
@krytykable: Elegancko. W jeden dzień dodajesz feature i potem reszte tygodnia oglądania seriali. Praca w IT to straszny z-------l ( ͡°͜ʖ͡°)
przydałby sie jeszcze jeden jakis ciekawy feature żeby nie było ze zrobilem w 1 dzien a później sie o----------m bo siedze w pokoju z jeszcze paroma chlopami xD
@krytykable: Elegancko. W jeden dzień dodajesz feature i potem reszte tygodnia oglądania seriali. Praca w IT to straszny z-------l ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://github.com/r-spacex/SpaceX-API
Komentarz usunięty przez autora