Aktywne Wpisy

TrybObserwacji +13
Polubiło mnie na #tinder 6650 typów, przyjrzałam mniej więcej nie ma praktycznie nikogo kto mi sie podoba XD

LaudatorLibertatis +523
W trakcie sprawdzania biznesów Lewandowskiego natrafiłem na Rafała Collinsa i jego tajemnicze zniknięcie z kilku firm. Zapraszam na analizę biznesów Braci Collins, którzy występowali w TVN Turbo, dawali pracę Tomaszowi Komendzie, pokazywali się na balu charytatywnym swojej fundacji z Lechem Wałęsą i grali z WOŚP dając do licytacji rzekomo luksusowe zegarki stworzonej przez siebie marki Tismo Geneve.
Co jest w tle tych historii? Kilkanaście spółek w Polsce i Wielkiej Brytanii, wyrok karny, egzekucje
Co jest w tle tych historii? Kilkanaście spółek w Polsce i Wielkiej Brytanii, wyrok karny, egzekucje
źródło: posp2 20260406
Pobierz

#kryptowaluty Kolejne info: https://twitter.com/hxxcoin/status/1031273709473095680
Hexxians! #hexxcited to show you #bitcoinzero Core wallet! Built+Tested! Once available for downlaod you'll be able to Store, Send, Receive, Mint + Spend the BZX that you will claim for holding $BTC + $HXX at the 8/31/2018 #fork #snapshot! #harderbetterfasterstronger #hexxpectus
Skorzystajcie z forka BITCOIN 31 sierpnia 2018 r. a staniecie się bardzo bogatymi ludźmi.
#bitcoin
źródło: comment_BK7gE7i9jTf5EYAx3S6Prn7q4k6YAw0F.jpg
Pobierz