Aktywne Wpisy
Lewusx +21
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
PanNieznanypl +47
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca
Zapraszam do przejrzenia tagu nowe osoby, opisuje tam moje perypetie z tym projektem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Staram się dokumentowac większość rzeczy które robie przy grze.
Witam panowie.
Maluch coraz bliżej skończenia, myślę, że jeszcze tak ze dwa dni picowania i model będzie gotowy. Oczywiście, nie finalnie, bo będzie dostosowany do potrzeb fabuły gry i tak dalej, ale wnętrze, różne pierdoły będą pasować. W zasadzie zostały mi pedały do zrobienia, jakieś elementy deski rozdzielczej, oczywiście zegary, plastiki z tyłu, gumy na szybach i będzie done. Takim naprawdę mały i irytującym detailingiem zajme się dalej w przyszłości, bo jeśli chcę w końcu ruszyć dalej niż ten dupowóz, muszę rozdzielić nieco pracę nad projektem.
Chciałem pobawić się na koniec choinką, by się bujała jak w życiu, ale nigdy nie robiłem tak naprawdę żadnych połączeń fizycznych, więc końcowo ją po prostu wyłączyłem, bo nie mogłem zrobić tego dobrze. Ale będzie zrobione! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam i jak zwykle wołam plusujących ostatni wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#unity #unity3d #gamedev
@KwantowyKasztan, @Rave77, @waveq, @Finsky, @zygfryd0, @Upadek, @SonyKrokiet, @PawelW124, @prezydent_wykopu, @defaulttt, @Nr29, @alibaba848, @KIruko, @brejak, @magnik1ng, @ja_wiedzialem_ze_tak_bedzie, @yngvildr, @dtim
Jest noc. stary akumulator ledwo oświetla ci drogę. A ty wracasz jak p------y ze sklepu
Dałem plusa, bardzo dobre odwzorowanie detali, piękna choineczka( ͡° ͜ʖ ͡°).