Wpis z mikrobloga

Tag do obserwowania/ czarnolistowania --> #bordogamedev

Zapraszam do przejrzenia tagu nowe osoby, opisuje tam moje perypetie z tym projektem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Staram się dokumentowac większość rzeczy które robie przy grze.

Witam panowie.

Maluch coraz bliżej skończenia, myślę, że jeszcze tak ze dwa dni picowania i model będzie gotowy. Oczywiście, nie finalnie, bo będzie dostosowany do potrzeb fabuły gry i tak dalej, ale wnętrze, różne pierdoły będą pasować. W zasadzie zostały mi pedały do zrobienia, jakieś elementy deski rozdzielczej, oczywiście zegary, plastiki z tyłu, gumy na szybach i będzie done. Takim naprawdę mały i irytującym detailingiem zajme się dalej w przyszłości, bo jeśli chcę w końcu ruszyć dalej niż ten dupowóz, muszę rozdzielić nieco pracę nad projektem.

Chciałem pobawić się na koniec choinką, by się bujała jak w życiu, ale nigdy nie robiłem tak naprawdę żadnych połączeń fizycznych, więc końcowo ją po prostu wyłączyłem, bo nie mogłem zrobić tego dobrze. Ale będzie zrobione! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pozdrawiam i jak zwykle wołam plusujących ostatni wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#unity #unity3d #gamedev

@KwantowyKasztan, @Rave77, @waveq, @Finsky, @zygfryd0, @Upadek, @SonyKrokiet, @PawelW124, @prezydent_wykopu, @defaulttt, @Nr29, @alibaba848, @KIruko, @brejak, @magnik1ng, @ja_wiedzialem_ze_tak_bedzie, @yngvildr, @dtim
TymRazemNieBedeBordo - Tag do obserwowania/ czarnolistowania --> #bordogamedev

Zap...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@top_czipsy: mam lepszy czelendż. Wyobraź sobie najbardziej wyboistą drogę jaką jesteś w stanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wieś zabita dechami, asfalt położony w 40' przez niemców i nie remontowany do dziś. dziury przeplatają się z korzeniami i ziemią, która przy pomocy trawy jakimś j-----m cudem natury przebiła się przez warstwę asfaltu.
Jest noc. stary akumulator ledwo oświetla ci drogę. A ty wracasz jak p------y ze sklepu
  • Odpowiedz