Aktywne Wpisy

mug3n +212
Ostatnio z żoną zastanawialiśmy się, dlaczego, skoro oboje mieliśmy tylu przodków, musieliśmy zaczynać prawie od zera? Co się o------o po drodze, że nie odziedziczyliśmy fortuny, albo przynajmniej jedno z nas. Czy wszyscy nasi przodkowie byli tak z-----i? A co z nami?
Doszliśmy do wniosku, że wpływ na to miały zarówno pochodzenie (chłopskie), perturbacje historyczne oraz wielodzietność poprzednich pokoleń. Tak czy siak, jakaś tajemnica w tym siedzi, że ile nie uzbierasz, gdzieś to
Doszliśmy do wniosku, że wpływ na to miały zarówno pochodzenie (chłopskie), perturbacje historyczne oraz wielodzietność poprzednich pokoleń. Tak czy siak, jakaś tajemnica w tym siedzi, że ile nie uzbierasz, gdzieś to

hirek_gawron +928
StOP. ŻaBY CzAS!
źródło: temp_file7340147811180386193
Pobierz

Po pierwszych opiniach usłyszanych na temat Godfathera po premierze bałem się. Bałem się, że usiądę i mi się nie spodoba, że brak klimatu filmowego Ojca chrzestnego zabije tkwiący we mnie entuzjazm. Na całe szczęście zaryzykowałem i uwielbiam tę grę! Świetne wykonanie, udane połączenie wielu mechanik, prostota zasad przy jednoczesnym poczuciu, że każda podejmowana decyzja ma znaczenie. Do tego nieźle się skaluje i zapewnia ogrom emocji podczas interakcji z innymi graczami. Czy zauważyłem jakieś większe minusy? Może jeden – w trakcie gry na pięć osób rozgrywka może trwać ponad dwie godziny, ale jeżeli ma to być przyjemnie spędzony czas, to czy można uznać to za wadę?Recenzja gry planszowej The Godfather: Imperium Corleone
#recenzja #gry #grybezpradu #gryplanszowe #godfather #ojciecchrzestny #grajzwykopem
źródło: comment_eoeuB9QxC3aPZum04bhOI9ob3UtmMGcW.jpg
Pobierz