Aktywne Wpisy

KakaowyTaboret +218
Wiadomo SOR ratuje życie i zajebiscie, ze jest. Jakie mieliscie (lub rodzina, znajomi) krzywe akcje na SOR?
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
stanley___ +9
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

źródło: comment_pRFI5YtxtuJpRX0utpc9MeKcGAWzPTiu.jpg
PobierzPoza tym uważam, że to jest robienie miejsca dla jakiegoś wzmocnienia, bo na środek zostaje tylko Biglia.
W ogóle te ruchy wyglądają ciekawie. Leonardo wczoraj mówił, że mocno pracują nad transferami wychodzącymi. Kadra jest szeroka, ale zmiennicy nie gwarantują jakości. No ale jacyś muszą być. Wynikałoby z tego, że jeszcze 2 - 3
W obronie wygląda to ok. Na prawej Calabria, Conti, ewentualnie Abate. Na lewej Rodriguez i Strinic. Na środku mocna trójka Romagnoli, Caldara, Musacchio (Zapata niepewny, nie pojechał do Madrytu bez powodu...).
W pomocy już słabo. Kessie/Bakayoko to mocna para, ale Biglia zostaje kompletnie bez zmiennika i Bonaventura raczej też, chyba że Halilovic, ale to
Co mu się nie podoba? W zeszłym roku był pierwszy z ławki, prędzej Musacchio by mógł narzekać.
Bacca może i zostanie. Nikt nie daje dobrej kasy, a to jest kawał napastnika i mógłby się bardzo przydać. Jak odejdzie, to pewnie Pato przywitamy ;)
@jamtojest: może to tylko zwykła ploteczka a może już mu się znudziło siedzenie na ławce
@jamtojest: ja bym go puścił za te 10mln€ bo już swoje lata ma a i tak raczej Cutrone by był wyżej w hierarchii
Ale też myślę, że gwiazdy z niego nie będzie. Ale taki piłkarz na poziomie dzisiejszego Cristante to spokojnie.