Wpis z mikrobloga

I tak oto moje wieloletnie archiwum, setki ludzi, tysiące rozmów, wszystkie zapisane tam emocje, historie i relacje, zerwane dnie i noce, rozmowy, te dokończone i te, które urwane już nigdy miały nie doczekać się kontynuacji i odpowiedzi na zawarte w nich pytania...
Wszystko to poszło się j---ć, ot tak, po prostu...
Chociaż maila by wysłali...

Ale nie to jest w tym wszystkim najgorsze - najgorsza jest świadomość, że mogłem do tego nie dopuścić, wystarczyło tylko zalogować się 6 dni wcześniej...

#gadugadu #gg #komunikator #komunikatory #jabber #aqq #feels #feelsy #nostalgia #smuteczek #smutek #smutnazaba #pomocy #pytanie #pytaniedoeksperta
lech1991 - I tak oto moje wieloletnie archiwum, setki ludzi, tysiące rozmów, wszystki...

źródło: comment_Y9zIN1pfk8rT3CWYyaZSgYg6PsOgmIST.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Heder Ostatni raz pół roku temu raz czy dwa, bo mi się o tym przypomniało (i jeszcze wtedy archiwum było, i se pomyślałem 'a wrócę do tego jak będę miał trochę czasu')...

A przypomniałem sobie, bo ktoś wspomniał mi wtedy, że jest wprowadzili nową funkcję losowania rozmówcy, to założyłem na chwilę fake konto i przy okazji właśnie sprawdziłem to swoje prawdziwe.
  • Odpowiedz