Aktywne Wpisy
Bunch +153
Jak wam się podoba takie rozwiązanie? Zbudowałęm stół warsztatowy z ciekawą funkcją! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube
Teuvo +26
kupiłem ciasteczka dla wszystkich @okusuri
Wszystko to poszło się j---ć, ot tak, po prostu...
Chociaż maila by wysłali...
Ale nie to jest w tym wszystkim najgorsze - najgorsza jest świadomość, że mogłem do tego nie dopuścić, wystarczyło tylko zalogować się 6 dni wcześniej...
#gadugadu #gg #komunikator #komunikatory #jabber #aqq #feels #feelsy #nostalgia #smuteczek #smutek #smutnazaba #pomocy #pytanie #pytaniedoeksperta
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Btw, na jaki adres mailowy pisałeś do GG?
Ale co oni pieprzą, archiwum było włączone i przed kasacją właśnie tam je oglądałem...
EDIT: Albo napisz chociaż dokładnie krok po roku co zrobiłeś - rozumiem, że Ty też już wcześniej kliknąłeś na link z wiadomości GG którą dałem na początku posta i też po jej kliknięciu archiwum miałeś puste? A potem dostałeś ten link od supporty, wpisałeś i kliknąłeś to drugi raz i wtedy dopiero się pojawiły?
Kliknalem poniżej prawdopodobnie ok po czym wyskoczył mi nowy regulamin do akceptacji. Po tym wszystko wróciło do normy.
Tak zrobię, będę walczył do końca ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Ale cieszę się, że chociaż Ty dzięki temu uchowałeś archiwum, przynajmniej mój wpis nie poszedł na marne.
Miłego dnia Mirku ( ͡º ͜ʖ͡º)