Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@beroslaw: Zobacz, to ciekawe - bo ja Lidlowskiego zdecydowanie nie lubię. Dla testu spróbuj zrobić z takiego chleba suchary. Zostaw kawałek na 2-3 dni by lekko wysechł i wówczas spróbuj. Natomiast polskie chleby (wybrane - nie każdy) po 2-3 dniach może są suche, ale zachowują dobry smak, a nie przypominają trociny zmieszane ze zmiotkami. Oczywiście to moje subiektywne odczucie.
  • Odpowiedz
@beroslaw: Od paru lat kupuję chleb w Lidlu (country loaf albo multiseed), bo najbliżej polskiego chleba i całkiem dobre. Wcześniej próbowałem "polski chleb" parę razy, ale to kaszana jakich mało.
  • Odpowiedz