Wpis z mikrobloga

Wieczna #bekazpodludzi, że spartańskie wnętrze i brak dodatkowych ficiurów w aucie okrojonym dla ludu xD
Wszystko scentralizowane ze względu na cięcie kosztów, żeby nawet Janusz magazynier z Niemiec czy jakiejś Szwecji mógł polatać sobie elektrykiem z autopilotem ale nie, pacz Mati czeba odrywać wzrok od drogi i można się zabić na drzewie xD To nie to co kiedyś. Radyjko z pokrętłem to było coś a nie to co teras.
Pomijam już technologię która kryje się pod tą skromną oprawą no ale skoro z zewnątrz nie widać to somsiad nie pozazdrości... Eh szkoda strzępić ryja.
#tesla #model3
Pobierz
źródło: comment_RHHvXxpQ6tOOfOexJakYYG0NDZtPAeCG.jpg
  • 25
@ppiasq: chcesz wygodę i dodatkowy ekran to bierz Model S. Trzy razy droższy! Model 3 to auto ma być z założenia najtańsze jak to możliwe.
@Rodzynek_w_serniku: zerkknij gdzie jest prędkościomierz na tym ekranie w trójce. Na tej samej wysokości co w Yarisie lub Cytrynce. Poza tym najczęściej w tym miejscu wisi nawigacja w aucie...
Pobierz
źródło: comment_Vl4LUAoOldpNa91SGDYXzvCoGeVwANjl.jpg
@deadboy: Zależy od człowieka, są tacy co traktują auto jako zwykły środek transportu i takie wnętrze w ogóle nie przeszkadza. Ja nie potrafiłem pojąć dlaczego ludzie tak się podniecali "maluchami" dla mnie te auto jest paskudne ale nie bolało mnie jeżdżenie nim ¯\_(ツ)_/¯
@Atreyu
Mercedes to marka premium?
A klase też sprzedają.
Porównujesz ceny spalinowych aut do elektrycznych.
Porównaj elektryczną Tesle do elektrycznych aut konkurencji.
@VWgolf3: Nawet nie próbuj zadawać inteligentych pytań i podawać logicznych argumentów bo przy próbie dyskusji z tym ostatnio największym rakiem wykopu dostaniesz tylko swojego raka mózgu i usłyszysz tylko że „Tesla to nie marka premium bo mi sie nie podoba i to wnętrze to gówno bo też mi sie nie podoba” pozdrawiam