Aktywne Wpisy
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 35 lat. Od 3 lat, z różnych powodów jestem sama. Kilka tygodni temu postanowiłam zarejestrować się na portal randkowy. Poznałam mężczyznę, z którym świetnie się dogaduję, wizualnie też sobie odpowiadamy. Rozmawiamy bardzo często i na przeróżne tematy. W zeszłym tygodniu wyznał, że ma żonę i właściwie nie szuka niczego poważnego. Normalnie zerwałabym znajomość, bo nigdy nawet nie myślałam o zajętych mężczyznach, ale w nim jest coś co mnie
Mam 35 lat. Od 3 lat, z różnych powodów jestem sama. Kilka tygodni temu postanowiłam zarejestrować się na portal randkowy. Poznałam mężczyznę, z którym świetnie się dogaduję, wizualnie też sobie odpowiadamy. Rozmawiamy bardzo często i na przeróżne tematy. W zeszłym tygodniu wyznał, że ma żonę i właściwie nie szuka niczego poważnego. Normalnie zerwałabym znajomość, bo nigdy nawet nie myślałam o zajętych mężczyznach, ale w nim jest coś co mnie
larine +79
#anastazjazgrecji #afera
Przeczytałam właśnie wywiad z ojcem Anastazji, wydaje się totalnie niewzruszony tą sytuacją, tak jakby wszystkiego się spodziewał.
Przeczytałam właśnie wywiad z ojcem Anastazji, wydaje się totalnie niewzruszony tą sytuacją, tak jakby wszystkiego się spodziewał.
Pan Andrzej nie ma wątpliwości, że ciało kobiety, które znaleziono wczoraj na wyspie Kos – kilometr od miejsca zamieszkania zatrzymanego 32-latka z Bangladeszu – należy do Anastazji.
Kto inny to może być? Wszystkie okoliczności wskazują na to, że to Anastazja. Podejrzewam, że ona zginęła już tej nocy z poniedziałku na wtorek. Była dobrą
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wszystko scentralizowane ze względu na cięcie kosztów, żeby nawet Janusz magazynier z Niemiec czy jakiejś Szwecji mógł polatać sobie elektrykiem z autopilotem ale nie, pacz Mati czeba odrywać wzrok od drogi i można się zabić na drzewie xD To nie to co kiedyś. Radyjko z pokrętłem to było coś a nie to co teras.
Pomijam już technologię która kryje się pod tą skromną oprawą no ale skoro z zewnątrz nie widać to somsiad nie pozazdrości... Eh szkoda strzępić ryja.
#tesla #model3
@Rodzynek_w_serniku: zerkknij gdzie jest prędkościomierz na tym ekranie w trójce. Na tej samej wysokości co w Yarisie lub Cytrynce. Poza tym najczęściej w tym miejscu wisi nawigacja w aucie...
@Iskaryota: xD
Siedziałem w trójce w maju zeszłego roku, lol xD
@Bociek01: przecież cena jak za dobrze doposażoną markę premium, ba fani twierdzą że to właśnie marka premium xD
To w końcu marka premium czy cięcie kosztów a'la Dacia i auto dla ludu xD
Mercedes to marka premium?
A klase też sprzedają.
Porównujesz ceny spalinowych aut do elektrycznych.
Porównaj elektryczną Tesle do elektrycznych aut konkurencji.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu