Aktywne Wpisy

Momento83 +283
źródło: temp_file2591289569790487258
Pobierz
Mokebe_Testo +350
Pamiętam jak miałem jakieś 20 lat i poszedłem do pierwszej pracy - fizycznej. Po tych kilku miesiącach w kołchozie powiedziałem sobie, że nigdy więcej nie będę pracował fizycznie i zrobię wszystko, żeby do tego nie doszło. Do domu wracałem wyczerpany fizycznie i psychicznie, bo współpracownicy to byli po prostu najprostsi kretyni. Teraz mając normalną pracę hybrydową wstaje do pracy wypoczęty, po pracy również taki jestem i mam czas, chęci i siły na

https://www.youtube.com/watch?v=So6WERp7vLY
#kryptowaluty #kultura #bitcoin #ethereum #litecoin #technologia
Komentarz usunięty przez autora
@krzysztof-szczucki: Która technologia? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety dobrze podsumowują Andreasa ...
Zastanawia mnie bitcoinowyrewolucjonista czy to troll czy co :D Bo może źle, że dałem go na czarną, bo uznałem za trolla i coś z tego będzie ... halp
@fervi: źle bardzo źle, w krótkim czasie przyczynił się więcej niż inni przez lata.
Masz na myśli czyja? O kim
@krzysztof-szczucki: Nasza czyli użytkowników.
@krzysztof-szczucki: jestem dla pieniędzy, byłem i będę ale kiedy już zdobyłem te pieniądze okazało się, że nie o to mi chodziło, że nie interesowały mnie tylko pieniądze. Okazuje się, że idea oddania wolności ludziom i uniemożliwienia wojen poprzez stworzenie jednej waluty światowej
@pawlo74: O tym kolega pisze. Nie opierasz sie na wiedzy tylko na wierze: Czysta postawa religijno-trybalistyczna,
@pawlo74 kuźwa cóż za piękna ideologiczna postawa, biorąc pod uwagę, że ponoć cały majątek masz w BTC XDDD
@fervi: XD