Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mój niebieski zmienia właśnie pracę. Wysłał pożegnalnego maila do ludzi z pracy i zaczęły do niego pisać jakieś różowe. A to że powodzenia, że szkoda, że będą tęsknić, a to jakieś smutne kotki, a to, że zapraszają kiedyś przy okazji na piwo. Wkurzyłam się trochę, bo najwyraźniej nikt nie wiedział, że ma dziewczynę. On się ze mnie smieje, że to tylko koleżanki i żebym nie swirowala. Przesadzam?

#logikarozowychpaskow #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 109
@AnonimoweMirkoWyznania Nie ma w tym nic nienormalnego. U mnie w pracy też wysyłają takie maile i przynoszą coś słodkiego i potem niektórzy się spotykają nadal ( w tym również kobiety) i nie ma w tym nic dziwnego. Moim zdaniem nie masz się o co martwić, jeśli nie ma w waszym związku niczego toksycznego i nie ukrywasz niczego przed nami.
OP: Okay to jak skomentujecie to: wrócił z pracy cały w skowronkach i zachwycony, że jakieś dwie dziewczyny z HR specjalnie przyszły się z nim uściskać i pożegnać

@AnonimoweMirkoWyznania: A ty nie lubisz dostawać atencji od fajnych przystojnych chłopaków? I moim zdaniem jeśli jest ogarnięty i wie gdzie jest granica to wszystko będzie OK
@AnonimoweMirkoWyznania: Proszę weź sobie coś na uspokojenie. Przesadzasz!!!

Praca to praca. U mnie pracuje taka Kasia, piękna mama, co ma męża Adama. Pracuje też Tomek, szanowny tata trzech synów, co ma żonę Anię. Wyobraź ty sobie, że ta Kasia i Tomek to codziennie w obecności około 30 osób umawiają się na kolację, nocny seks i śniadanie. Nie wspomnę też o tym, że snują plany na przyszłość, nawet miejsca wybierają gdzie będą
Nie do końca jasno się wyraziłam. Oni mieli taka tradycje, że w każdy pierwszy piątek miesiąca wychodzili razem na piwo i jedna z tych dziewczyn powiedziała mu, że ma nadzieję, że nadal berzie przychodził i on zamierza.

Nie rozumiem czemu wszyscy uważacie, że jestem #!$%@?. Gdyby odwrocic sytuację i byłabym niebieskim to każdy by tu szukał bolców na boku.

@AnonimoweMirkoWyznania: To TYM BARDZIEJ przesadzasz. Wspolna praca, zlapali ludzie jakis kontakt i