Aktywne Wpisy
Kolanka +430
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
wonsisko +14
pora na wiadomo co
( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale pracowałam w kołchozie takim że każdy po tym czasie uciekał.
Jezu ile ja się na tych inżynierów naklęłam - przez miesiąc kazali nam z---------ć na złych częściach, bo A NO POMYLILIŚMY SIE PRZY ZAMÓWIENIU SORKI ZDOLNE JESTEŚCIE, DACIE RADE TO WYROBIĆ XDDD
jak cię ma k-----a nie trafiać
@dr_Klotz: kuuurwa, aż mi się przypomniało pierwsze zajęcie w pierwszej pracy na produkcji. Przez 7,5 h wkładasz pełną blachę do maszyny i po chwili wyjmujesz pustą, wkładasz pełną, wyjmujesz pustą. Posiadanie przy sobie telefonu zabronione, muzyki brak, jakiejś mordy w pobliżu, żeby pogadać też zero. Po takim jednym całym dniu na tym stanowisku czułem się jakbym pół