Aktywne Wpisy
nalogowiec +1394
W nawiązaniu do mojego poprzedniego wpisu --> https://wykop.pl/wpis/76945033/https-www-otodom-pl-pl-oferta-cena-do-jutragaraz-4
Miałem zawołać plusujących na drugi dzień, ale pomyślałem, że zobaczymy jak się sprawa będzie miała po tygodniu - a te 7 dni mija akurat dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mieszkanie nadal wisi z dopiskiem, że cena obowiązuje do jutra, przy czym - co ciekawe - przedwczoraj została ona obniżona o 5900 pln (174 pln/m2) ¯\(ツ)/¯ dodatkowo deweloper zrezygnował z opłaty za garaż i zamiast poprzednio żądanej ceny 4000 pln dodaje go przy zakupie
Miałem zawołać plusujących na drugi dzień, ale pomyślałem, że zobaczymy jak się sprawa będzie miała po tygodniu - a te 7 dni mija akurat dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mieszkanie nadal wisi z dopiskiem, że cena obowiązuje do jutra, przy czym - co ciekawe - przedwczoraj została ona obniżona o 5900 pln (174 pln/m2) ¯\(ツ)/¯ dodatkowo deweloper zrezygnował z opłaty za garaż i zamiast poprzednio żądanej ceny 4000 pln dodaje go przy zakupie
italia__ +423
Jeśli jeden plan zawiedzie, rozpocznie się kolejny. Masowe artykuły wyśmiewające osoby, które mieszkają z rodzicami - czyli jak śmiesz oszczędzać pieniądze i nas nie sponsorować zły polaku.
Nie dajcie się sterować i uważajcie na cwane manipulacje.
#kredyt #mieszkanie #nieruchomosci #kredythipoteczny
Nie dajcie się sterować i uważajcie na cwane manipulacje.
#kredyt #mieszkanie #nieruchomosci #kredythipoteczny
Wykop to prywatny biznes, ma prawo stanowić co dopuszcza a czego nie na swoim portalu. Bardzo żałujemy, że dopuszcza tego rodzaju komentarze. Bo ten dziki zachód, który tu występuje przekroczył już dawno wszystkie granice.
#neuropa #polska #emigracja #wykop
Ktoś pisze w niepoważnym miejscu w niepoważny sposób "dobrał się do mnie współlokator to se lece na terapie" a wy robicie z tego nie wiadomo jaką aferę bo komentarze na wpis też są niepoważne. Swoją drogą ciekawe czy to ten koleś od kondomów w popielniczce https://www.wykop.pl/wpis/29652345/czy-trzymanie-zuzytej-prezerwatywy-w-popielniczce-/
czy wy się w końcu zajmiecie czymś pożytecznym? Bo robicie burzę z lokalnego humoru który tu panuje, może go jeszcze do prokuratury zgłoście
@Za_jakie_grzechy: o kurde, zarzutka, możemy więc sobie na spokojnie pożartować z gwałtów, ale zajebiście
Komentarz usunięty przez autora
@LiberalniDemokraci #!$%@?ąc od sposobu wypowiedzi na załączonym obrazku, nawet jeżeli to prawda, to wykop jest równie dobrym miejscem na zwierzanie się z takich rzeczy jak szambo na wykwintną kolację. Ten portal nie jest zły, można znaleźć tu całkiem
Nie. To przez debili takich jak OP tamtego wpisu... kto sobie żarty z gwałtu robi w tak obleśny sposób? To jest głupi troll, poczytajcie poprzednie wpisy, które są kreowane na damską wersję wykopowej #!$%@?. Fejkowe #pokazmorde i fejkowe gówno wpisy.
Bardzo dobrze, że krytykujecie tych co wyśmiewają
Komentarz usunięty przez moderatora
Wut? Ten portal jest jaki jest, dlatego, że jest jaki jest, jeżeli komuś się nie podoba wolność słowa, to może zmienić portal, próba zmienienia portalu na drugie GW / WP / Onet skończy się tylko stworzeniem kolejnego portalu aka wykop.
tutaj: