Wpis z mikrobloga

Gdy ktoś pyta dlaczego ludzie wyjeżdżają z Polski zwykle się podaje tylko aspekty ekonomiczne. Jednak często bywa też tak, że ludziom nie pasuje "klimat" jaki panuje w Polsce (od najprostszej nietolerancji dla innego wyglądu, tatuaży) po takie kwiatki jak poniżej.

Wykop to prywatny biznes, ma prawo stanowić co dopuszcza a czego nie na swoim portalu. Bardzo żałujemy, że dopuszcza tego rodzaju komentarze. Bo ten dziki zachód, który tu występuje przekroczył już dawno wszystkie granice.

#neuropa #polska #emigracja #wykop
LiberalniDemokraci - Gdy ktoś pyta dlaczego ludzie wyjeżdżają z Polski zwykle się pod...

źródło: comment_UFq7CosvXnZUB1SViZyJe2q8MXo5Qj9U.jpg

Pobierz
  • 75
  • Odpowiedz
@LiberalniDemokraci: tyle tylko że kwestia czy historia jest prawdziwa jest kwestią fundamentalbą. Jeśli ludzie olewają prawdziwą historię to jest to problem. Jeśli ludzie olewają zmyśloną historię to brawo za inteligencję.
  • Odpowiedz
"zgwałcili mnie dziś, napiszę o tym na mirko XD" wyśmiewa fakt opisania a nie małe prawdopodobieństwo. Poza tym tak jak pisaliśmy, ofiary mogą różnie reagować i mają pełne prawo do opisania swoich przeżyć.

@LiberalniDemokraci #!$%@?ąc od sposobu wypowiedzi na załączonym obrazku, nawet jeżeli to prawda, to wykop jest równie dobrym miejscem na zwierzanie się z takich rzeczy jak szambo na wykwintną kolację. Ten portal nie jest zły, można znaleźć tu całkiem
  • Odpowiedz
@LiberalniDemokraci >Wyśmiewanie ideii "coming outu" sprawia, że potencjalne przyszłe ofiary bądź osoby już skrzywdzone będą jeszcze bardziej próbowały to zataić przed światem.
Nie. To przez debili takich jak OP tamtego wpisu... kto sobie żarty z gwałtu robi w tak obleśny sposób? To jest głupi troll, poczytajcie poprzednie wpisy, które są kreowane na damską wersję wykopowej #!$%@?. Fejkowe #pokazmorde i fejkowe gówno wpisy.
Bardzo dobrze, że krytykujecie tych co wyśmiewają
  • Odpowiedz
@LiberalniDemokraci:

jesteś pewien na 100% że nigdy na wykopie nie zmieszano z błotem osoby z jakimiś problemami?

Wut? Ten portal jest jaki jest, dlatego, że jest jaki jest, jeżeli komuś się nie podoba wolność słowa, to może zmienić portal, próba zmienienia portalu na drugie GW / WP / Onet skończy się tylko stworzeniem kolejnego portalu aka wykop.
  • Odpowiedz
@LiberalniDemokraci ależ nikt wam nie broni zrobić własnego, zamordystycznego portalu, gdzie będzie można do woli i w pogodnym tonie publicznie opowiadać o tym, jak to się zostało zgwałconym, najlepiej przez internautę, prawaka i korwinistę, a społeczność, złożona z moderatora (bo cała reszta zbanowana) będzie mogła bić brawo i udawać współczucie. No ale, póki co jesteśmy na wykopie, a nie lojezuzgwalcilimnieichcebykazdyotymwiedzial.pl
  • Odpowiedz
@Pantokrator: pod innym wpisem:

No i każda ofiara gwałtu marzy o tym, by wbić na wykop i #!$%@?ąć o tym wpis. Bo ma prawo do coming outu. A ja mam prawo do złośliwych komentarzy, bo to nie portal coming-outowy tylko strona z #!$%@? śmiesznymi obrazkami.

tutaj:

No ale, póki co jesteśmy na wykopie, a
  • Odpowiedz
@LiberalniDemokraci ofiara ma prawo wybrać sobie najgorsze możliwe miejsce na coming out, a ja mam prawo mieć to w dupie, bo na wszystko jest czas i miejsce. Ale tu nie było żadnej ofiary, więc uprawiasz tu tzw. "#!$%@?". Ponadto wykop takim miejscem nie jest i jeśli hcesz na wywoływać reakcję emocjonalną i upubliczniać swoje uczucia, to nie dziw się, że inni też upublicznią to, co mają ochotę napisać np. żart. Zarazem
  • Odpowiedz