Aktywne Wpisy
nalogowiec +1394
W nawiązaniu do mojego poprzedniego wpisu --> https://wykop.pl/wpis/76945033/https-www-otodom-pl-pl-oferta-cena-do-jutragaraz-4
Miałem zawołać plusujących na drugi dzień, ale pomyślałem, że zobaczymy jak się sprawa będzie miała po tygodniu - a te 7 dni mija akurat dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mieszkanie nadal wisi z dopiskiem, że cena obowiązuje do jutra, przy czym - co ciekawe - przedwczoraj została ona obniżona o 5900 pln (174 pln/m2) ¯\(ツ)/¯ dodatkowo deweloper zrezygnował z opłaty za garaż i zamiast poprzednio żądanej ceny 4000 pln dodaje go przy zakupie
Miałem zawołać plusujących na drugi dzień, ale pomyślałem, że zobaczymy jak się sprawa będzie miała po tygodniu - a te 7 dni mija akurat dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mieszkanie nadal wisi z dopiskiem, że cena obowiązuje do jutra, przy czym - co ciekawe - przedwczoraj została ona obniżona o 5900 pln (174 pln/m2) ¯\(ツ)/¯ dodatkowo deweloper zrezygnował z opłaty za garaż i zamiast poprzednio żądanej ceny 4000 pln dodaje go przy zakupie
italia__ +423
Jeśli jeden plan zawiedzie, rozpocznie się kolejny. Masowe artykuły wyśmiewające osoby, które mieszkają z rodzicami - czyli jak śmiesz oszczędzać pieniądze i nas nie sponsorować zły polaku.
Nie dajcie się sterować i uważajcie na cwane manipulacje.
#kredyt #mieszkanie #nieruchomosci #kredythipoteczny
Nie dajcie się sterować i uważajcie na cwane manipulacje.
#kredyt #mieszkanie #nieruchomosci #kredythipoteczny
Wykop to prywatny biznes, ma prawo stanowić co dopuszcza a czego nie na swoim portalu. Bardzo żałujemy, że dopuszcza tego rodzaju komentarze. Bo ten dziki zachód, który tu występuje przekroczył już dawno wszystkie granice.
#neuropa #polska #emigracja #wykop
Rozumiem o co wam chodzi, ale trzeba stworzyć granicę, żeby potem poważne wpisy nie zaginęły. Trochę
@Naxster: Tak, chodzenie na policję jest oczywiście najważniejsze. Ale dla części osób opowiedzenie o tym na facebooku, zamkniętej grupie (są takie) czy gdzieś indziej może spełniać rolę terapeutyczną - albo chce po prostu innych obudzić, że takie sytuacje się zdarzają.
"Po drugie, nie zmusi się społeczności przyzwyczajonej od oszustw by uwierzyła w coś co wali ściema na kilometr."
no ale nikt nie zmuszał ich do uwierzenia w tę historię, tu chodzi o to by nie robili sobie wielkich heheszków z mało prawdopodobnej dla nich
@LiberalniDemokraci:
Do ku.... kroćset diabłów osmalonych ogniami piekła kurtyzana piekielnego.
Jak można stworzyć zdanie tak
No bo właśnie sam fakt opisywania gwałtu kilka godzin na wykopie jest podejrzany i wskazuje na prawdopodobieństwo baitu. Nie licząc innych rzeczy które na to wskazują
Wykop, Twitter, Facebook - wiadomo, portale różnią się od siebie. Niemniej wszędzie się może trafić ofiara molestowania, ktoś z depresją. Nawet na wykopie i opisać to specyficzny sposób. Sam znam osobiście przypadki kilku osób, które na wykopie czuły się bardziej swobodnie w rozmawianiu o swoich problemach bo mogły to
Zarząd wie co #!$%@?*** na portalach i odpisujecie na "zarzutki" "pasty" i "bajty"?
Mnie by było zwyczajnie wstyd jakby moi pracownicy obsługujący media społecznościowe nie umieli wychwycić "w specyficzny sposób" opisanej zarzutki. Bądźcie poważni....
@LiberalniDemokraci: porządna osoba nie tworzy fakeów o gwałcie. Jak dla mnie wszyscy są siebie warci ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ponad rok jesteście na wykopie i można by powiedzieć, że znacie specyfikę tego portalu (pisze tu też wiele osób z problemami i takimi prawdziwymi i zawsze są wysłuchane i pomagają im inni - taka specyfika portalu), ale najwyraźniej tak niej jest, albo nie macie roboty i by zapunktować to odpisujecie na komcie z
Wykop Sp. z o.o.
60-351 Poznań
ul. Zakręt 8
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego jestem za tym, aby jak najszerzej rozbudowywać infrastrukturę pomocy, tj policyjną i psychologiczną, gdzie zachowując