Aktywne Wpisy
nalogowiec +1394
W nawiązaniu do mojego poprzedniego wpisu --> https://wykop.pl/wpis/76945033/https-www-otodom-pl-pl-oferta-cena-do-jutragaraz-4
Miałem zawołać plusujących na drugi dzień, ale pomyślałem, że zobaczymy jak się sprawa będzie miała po tygodniu - a te 7 dni mija akurat dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mieszkanie nadal wisi z dopiskiem, że cena obowiązuje do jutra, przy czym - co ciekawe - przedwczoraj została ona obniżona o 5900 pln (174 pln/m2) ¯\(ツ)/¯ dodatkowo deweloper zrezygnował z opłaty za garaż i zamiast poprzednio żądanej ceny 4000 pln dodaje go przy zakupie
Miałem zawołać plusujących na drugi dzień, ale pomyślałem, że zobaczymy jak się sprawa będzie miała po tygodniu - a te 7 dni mija akurat dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mieszkanie nadal wisi z dopiskiem, że cena obowiązuje do jutra, przy czym - co ciekawe - przedwczoraj została ona obniżona o 5900 pln (174 pln/m2) ¯\(ツ)/¯ dodatkowo deweloper zrezygnował z opłaty za garaż i zamiast poprzednio żądanej ceny 4000 pln dodaje go przy zakupie
italia__ +423
Jeśli jeden plan zawiedzie, rozpocznie się kolejny. Masowe artykuły wyśmiewające osoby, które mieszkają z rodzicami - czyli jak śmiesz oszczędzać pieniądze i nas nie sponsorować zły polaku.
Nie dajcie się sterować i uważajcie na cwane manipulacje.
#kredyt #mieszkanie #nieruchomosci #kredythipoteczny
Nie dajcie się sterować i uważajcie na cwane manipulacje.
#kredyt #mieszkanie #nieruchomosci #kredythipoteczny
Wykop to prywatny biznes, ma prawo stanowić co dopuszcza a czego nie na swoim portalu. Bardzo żałujemy, że dopuszcza tego rodzaju komentarze. Bo ten dziki zachód, który tu występuje przekroczył już dawno wszystkie granice.
#neuropa #polska #emigracja #wykop
Część wykopowiczów zdaje się mentalnie dalej być w fazie na Korwina i twierdzić, że w internecie wolno wszystko. Otóż nie - nie wolno i nie powinno się robić wszystkiego. Dla tej części nie istnieje też cyberbulling a ofiary tegoż (np. pan z memów o Januszu) są pozostawione same sobie i muszą sobie radzić psychoterapią z
Wyjdziecie na kogoś poziomu Leszka biorącego pasek z Michałem na serio.
Na wykopie jest MASA dużo bardziej #!$%@? komentarzy. Wejdźcie sobie w jakikolwiek wątek o lgbt i macie tego na
Naprawdę, zastanówcie się - nawet przy minimalnej szansie na prawdziwość tej historii czy chcielibyście by coś takiego przeczytała ofiara. Był już taki co robił "eksperyment społeczny"
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@bizonsky: > Nasza
organizacje wolnościowe a nie anarchistyczne, niestety często tacy "mocno prawicowi" chłopcy nie rozumieją, że poza przemocą fizyczną jest jeszcze przemoc psychiczna.
Wyśmiewa się tutaj dosyć jasno lekkie potraktowanie sprawy gwałtu, który trzeba zgłosić a nie prawie, ze w trakcie opisywać na mikroblogu. Na moje to jest tępienie cymbałów zarzutkowiczów.
@LiberalniDemokraci: to moze warto by było TE komentarze dać na screen? Bo widziałem takowe "ha pewnie seks w nocy a rano moralniak" albo "jakby był przystojny to by nie było gwałtu"
Może te dać na przód a nie komentarz o tym jak bardzo fakeowo wygląda historia?