Wpis z mikrobloga

Powiem krótko
To przyjemność żyć w tych czasach i móc obserwować Hamiltona na deszczu. O Lewisie będą wspominać jeszcze długo w różnych kronikach F1 a My możemy oglądać go teraz, gdy tworzy historię tego sportu.
#f1
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Baitka jako wierny wyznawca red bulla powiem Ci, ze ten monster to gorsze gowno od naszych tigerow czy blackow. Nie ufam ludziom pijacym monstery, to sa naprawde smaki kategorii plynow do naczyn z cukrem, a sa wersje sugarfree to nie wiem jak to smakuje xD
  • Odpowiedz
  • 1
@kvvach jak widze obecne wersje obu, to chcialbym ze Lewis zachowywal sie tak jak Seb, ale jezdzil po swojemu. Strasznie mu odbilo i wkurza mnie w dni kiedy nie jezdzi, ale potrafie wylaczyc te emocje podczas jego jazdy. Chociaz uwazam tez, ze za duzo narzeka gdy mu nie idzie.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@sromer: przykro mi bardzo, ale mój język nie czuje różnicy w smaku między tajgerkiem Blackiem a redbullem. Monstera lubię tylko dlatego że jest inny niż te szczyny.
  • Odpowiedz
@revlayup: Generalnie Lewis ma bardzo słabą prasę, zwłaszcza poza wyspami. Jak pooglądać wywiady, których udziela to wcale nie żali się bardziej niż Vet.
Można go nie lubić, ale uczciwie trzeba przyznać że odkąd Button wycofał się z F1, to najlepiej jeżdżący kierowca na mokrym torze.
  • Odpowiedz
@Mehaty: Dziwi mnie, że nie chce mieć dobrej. Pewnie mu się to opłaca, ale chyba wolałbym mieć respekt Jordana czy Kobe i po karierze lecieć na tym, niż robić coś nowego, lepszego.
Może robić muzykę, ta zwrotka jako XDNA jest naprawdę spoko.
Gdyby robił inaczej nie byłby mniejszy.
Ale... zawsze tak myślę, kto wie co on ma w głowie. Z perspektywy sportowca, świat wygląda inaczej.
  • Odpowiedz