Wpis z mikrobloga

@realbs: Nie masz co się łudzić, Pogba w tym okienku nie opuści United. Zamiast tego mógłbyś w końcu zrobić to co sobie obiecaliśmy prawie 2 lata temu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Łap link , bo zapewne nie pamiętasz o co chodzi.
  • Odpowiedz
@fransua: Nie łudzę się. Po prostu śmieszny wpis. Pewnie jakieś tam plany na Pogbe były, ale skoro wjechał Ronaldo to nie liczę ani na Francuza ani na Savica.
  • Odpowiedz
@realbs: Tak mi się jakoś wydawało, że jednak się łudzisz bo to już Twój kolejny wpis na ten temat i chyba nie pierwszy po samym transferze Ronaldo, ale mogę się mylić.
  • Odpowiedz
@fransua: Ja po prostu przeklejam większe newsy na tag. Imho bardziej niż Pogby chciałbym pozostania Pjanica. Zrobił się z niego Pirlo 2.0. Ogólnie, po takim mercato, każdy transfer będę traktował jako dodatek. Przy pozostaniu Ruganiego i Pjanica to będzie 10/10.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@realbs: Lubię te newsy gdzie źródłem jest prasa, która nie znajduje się w tym samym kraju co dwie zainteresowane strony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TymRazemNieBedeBordo: Ja nie z tych, którzy przejmują się takimi pierdołami, ale jak to mówią każdy mierzy swoją miarą ( ͡º ͜ʖ͡º)
Co najwyżej trochę mi smutno, że jeśli chodzi o transfery United to najwięcej spamu pod tagiem jest o domniemanym transferze Pogby, zamiast o ciekawych i realnych transferach w drugą stronę.
  • Odpowiedz
@TymRazemNieBedeBordo: Jaka drama ( ͡º ͜ʖ͡º), poprostu 2 lata temu twierdził to co ja dzisiaj tylko w drugą stronę(że Pogba zostanie w Juve), mieliśmy sobie przyznać oficjalnie kto miał racje odnośnie tego czy Pogba odejdzie do United czy zostanie w Juve, a on nadal nie posypał głowy popiołem i tego nie zrobił, choć miał termin który sam wyznaczył do 2 września 2016r. A ja jako
  • Odpowiedz