Aktywne Wpisy

kobiaszu +72
Boję się zaczynać KCD2 bo mam od c---a roboty w tygodniu, a wiem, że jak mnie wciągnie to wszystko zawale i znowu 100+ godzin pyknie jak przy jedynce xD
#kingdomcomedeliverance #gry #pcmasterrace
#kingdomcomedeliverance #gry #pcmasterrace
źródło: 1000025288
Pobierz
Metodzik +71
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Magellania oraz Arabian Gulf za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📅 DATA WYDANIA:
Magellania 19 marca 2021
🔥 Magellania oraz Arabian Gulf za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📅 DATA WYDANIA:
Magellania 19 marca 2021

Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i pełnienie prostych warunków odbierzesz w prezencie odkurzacz Dyson V8 Cyclone i nawet 300 zł w bonach na zakupy (np. do Allegro)! ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
ZOSTAŁO MNIEJ NIŻ 20 ODKURZACZY – promka może skończyć się w każdej chwili, kto pierwszy ten lepszy.
Link do oferty: https://monazo.pl/oferta/citi-handlowy-dyson-v8-cyclone-300-zl-za-karte-citi-simplicity/
––––––––––––––––––––––––––––––
Konkurs trwa do najbliższego piątku (23.01) do 15:00. Najciekawsza naszym zdaniem odpowiedź wygrywa kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł. Zwycięzcę oznaczymy w komentarzach pod tym postem, w piątek (23.01.2026) – powodzenia! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obserwuj tag #monazo, aby być na bieżąco z nowymi rozdajo oraz ofertami z Monazo!
#pieniadze #finanse #oszczedzanie #dyson #agd #banki #bankowosc #p-------------e #zadarmo #okazje #zarabianiewinternecie #konkurs #konkursy #zarabianieonline #kasazpromocji #banki #santander #alior #mbank #revolut #allegro #aliorbank #finanseosobiste #reklama
źródło: Dyson mniej niz 20 sztuk
PobierzKupię schładzacz do arbuzów.
źródło: dd71a4af3a5dc58d8a455dd7265f4eda5357e5eb6fc7906a485e5063a93bfa2a
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora