Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hipokryta: oddział w rzeszowie miał mi wysłać termin rozmowy, nigdy to nie nastało i wysłali mi maila, że nie przeszedłem (a w międzyczasie znalazłem inną robotę, lepiej płatną xD)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Hipokryta: btw. gadałem z pracownikiem i TT to są tak rzeczywiście 3 firmy, więc to też musisz wziąć pod uwagę (jedna jest stricte pod polskę, mała kasa, druga na nowości ze średnią, a trzecia worldwide z większymi zarobkami, ale legacy głównie)
  • Odpowiedz
@biczek: Miłego dnia i krótkiego kaca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gronekmaster: Ja jestem entry level więc bajecznej kasy raczej nie dostanę, ale z chęcią bym się dowiedział czegoś o firmie w której mogę spędzić trochę czasu, ludziach i pracy. Dzięki za info ;)
  • Odpowiedz
@Hipokryta TT w kielcach ma kijowa renomę. Kilka osób z roku poszło tam na rozmowy i wszystkie zgodnie powiedziały, że wymagają całą dokumentację danego języka co jest na necie za minimalną krajową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zgubilem_Login: Za minimalną to nawet znajomości klas nie powinni wymagać ;) Ja z kolei słyszałem że po paru latach się tam bardzo przyzwoicie zarabia, choć bardziej mnie interesuje zdobyć expa. Łatwiej zmienić kijową pracę niż ciągle szukać tej pierwszej idealnej a kariera sama wyjdzie. Szczególnie że to Kielce, nie oszukujmy się xD
  • Odpowiedz
@Hipokryta byłem kiedyś na rozmowie rekrutacyjnej na front a typ pytał mnie z Javy, na koniec mówię mu, że aplikowałem na inne stanowisko a ten zaskoczony xd
Z tego co wiem od znajomych to nie jest źle ale też nie słyszałem, żeby chwalili jakoś specjalnie.
A próbowałeś atakować infover? Tam chyba c# mocno jeśli dobrze kojarzę
  • Odpowiedz
@Hipokryta: w Infoverze nie czekaj na oferty, bo się raczej nie doczekasz ;). Ślij CV, możliwe że Cię z marszu zaproszą na rozmowę. Chyba że już dostałeś się do TT :).

TT w Kielcach w C# to raczej chodzi o TT PSC, w TTMS chyba nie zatrudniają C#.

Jeśli chodzi o większą możliwość rozwoju - TT vs Infover, to jednak TT wygrywa ( ͡° ʖ̯ ͡°).
  • Odpowiedz