Wpis z mikrobloga

Całe życie używałem trzech tych samych zapachów i nieco się już tym znudziłem. (Czytaj różowy chce żebym zaczął pachnieć inaczej) Poszukałbym sobie czegoś nowego, ale obwąchiwanie papierków w Douglas to zdecydowanie nie dla mnie... Jak wygląda sprawa z tymi próbkami 1ml? Maja cokolwiek wspólnego z rzeczywistością? Kupiłbym sobie z 6-7 sztuk i sprawdził na sobie dzień po dniu porównując trwałość na skórze, ciuchach i to jak zapach zmienia się w ciągu dnia. Nie wiem jedynie, czy taka próbka choć trochę odzwierciedli zawartość oryginalnego flakonu. Jakie macie doświadczenia? Zamawiając tych kilka próbek można podjąć decyzje której nie będzie żałować się po wydaniu większej kasy na docelowy produkt? #perfumy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zakoo: próbki 1ml najczęściej nie mają atomizera, więc zazwyczaj są o kant tyłka rozbić. Lepiej zarejestruj się na perfuforum i kup sobie po 5-10ml czegoś co jest w kręgu Twoich zainteresowań, ceny też ludzie tam dają bez porównania lepsze niż sklepy internetowe
  • Odpowiedz
@szczesliwa_patelnia: @Eoghan: o widzicie - zakładałem ze każda próbka ma atomizer. Chciałem szybko przeklikać iperfumy ( ͡° ͜ʖ ͡°) na tym perfuforum sprzedają użytkownicy nie sklepy? Mam pewność ze nie będzie to jakaś domowa mieszanka czegoś na kształt prawdziwego zapachu?
  • Odpowiedz
@zakoo: żeby móc sprzedawać na tym forum musisz mieć chyba minimum pół roku stażu i jakoś 100 napisanych postów, prędzej trafisz na podróbę w sklepie niż tam
  • Odpowiedz