Aktywne Wpisy

Megasuper +37
Początek końca książula. #ksiazulo
źródło: temp_file4366204377600619953
Pobierz
Seshu +492
Tadeusz Sznuk obchodzi dziś 82. urodziny 🎂🌹, znany i lubiany dziennikarz, prezenter radiowy i telewizyjny. Dużą popularność i sympatię telewidzów zdobył jako prowadzący teleturniej "Jeden z dziesięciu" niezmiennie od 1994r.
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności
#gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #telewizja #1z10 #radio
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności
#gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #telewizja #1z10 #radio
źródło: 49787475283_n
Pobierz

Jak wyglada rynek pracy w #warszawa?
Znajomy ma 3 letnie doświadczenie w powyższym #tagi plus tytuł inżyniera z dobrej zagranicznej uczelni. W tym momencie pracuje w UK, ale chce być bliżej rodziny - pytanie czy się opłaca?
#kiciochpyta
@PaulStanley: ale to nic nie znaczy xD Równie dobrze może mieć dyplom z harvardu i rekomendację hawkinga, ale jak potrafi tylko zrobić "hello world" to iks de.
@PaulStanley: myślę że spokojnie będzie żył na tym samym, a względnie do reszty spoleczensta to i na wyższym poziomie
@piternet: w IT liczy się co umiesz, a nie jaką uczelnie skończyłeś.
Są i też gownostudia za granicą, nie że krytykuję polską edukację, z tym że tutaj działa to na zasadzie że się raczej nie wybulwia hajsu na studia w których się nie ma
Głównie UX w tym momencie, ale poprzednie doświadczenie w pozostałych dwóch też jakieś ma.
To bardzo fajnie że ceni się umiejętności. Dwa powody dlaczego wspomniałam o studiach
1. Przed emigracją, studia były tak jakby w Polsce standardem. Z byle czego i byle gdzie ale musiały być - bo np. wyższe stanowiska (typu team leader) tego wymagały. Tak jak wspomniałam- jak jest teraz: nie wiem.
2. Studia są ściśle związane z