Wpis z mikrobloga

W zeszłym tygodniu spełniłem marzenie z dzieciństwa kupując to cudo.
Większość znajomych odradzała że niby dużo pali, mało miejsca, drogie części ale wiecie co?
C---a na to kładę. Całe życie robiłem jak mi kazali dopiero teraz postawiłem na swoim i czuję się fantastycznie. Dzisiaj jadę na spotkanie rodzinne żeby im d--y popękały ;D
Pozdro

#pokazauto #chwalesie #samochod #toyota
#praca
korporacion - W zeszłym tygodniu spełniłem marzenie z dzieciństwa kupując to cudo.
W...

źródło: comment_9A62odRpiV4PlidqUNbve5aTJVWdPfTH.jpg

Pobierz
  • 246
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BebenBob: Jeśli Octavia to 1-2 letnia. Wychodzi ~60-70 tys. zł. Też rozważam nowego Ceeda, ale w środku czułem się raczej jak w Fabii. W Rapidzie czy Octavii jednak bardziej komfortowo (poza podłokietnikiem w Rapidzie xD).
  • Odpowiedz
@wojtas_mks Zamawiałem w marcu, nie było jeszcze nowego Ceeda. Ten stary jednak w środku wyglądał słabo. Po za tym tam był albo słaby 1.4 albo 1.6. Na jeździe próbnej 1.6 wydawał mi się gorszy no i na pewno by więcej palił od 1.0 TSI. Pakietu przeglądów też nie dawali.

Najbliżej ideału był Leon. Ale raz że jednak drożej i to za rocznik 2017 a dwa że w mniejszy bagażnik. Wyposażenie też
  • Odpowiedz
Zamawiałem w marcu, nie było jeszcze nowego Ceeda. Ten stary jednak w środku wyglądał słabo. Po za tym tam był albo słaby 1.4 albo 1.6. Na jeździe próbnej 1.6 wydawał mi się gorszy no i na pewno by więcej palił od 1.0 TSI. Pakietu przeglądów też nie dawali.

@BebenBob: Miałem takie same wrażenie, że jechało to w Ceedzie gorzej od tego Skodowego TSI, choć jeździłem 1.4 T-GDI 140 KM. Spalanie
  • Odpowiedz
@korporacion: Zaplusowałem Cię, chociaż ta Toyota mi się zupełnie nie podoba, co innego Celica :) . Ale cieszę się, że spełniłeś swoje marzenie. Życzę Ci dużo, dużo radości z samochodu. Jedyne co Ci mogę doradzić to jakiś detailing, nawet we własnym zakresie - nic mnie tak nie irytuje jak wymarzony samochód - a w środku syf jakby nikt tam nie sprzątał do kilku lat :/
  • Odpowiedz
@korporacion: Takie spełnianie marzeń ma sens, jeśli posiadasz regularny samochód którym będziesz woził dupkę a tym tylko po bułki w niedzielę ewentualnie lans po mieście.
  • Odpowiedz