Wpis z mikrobloga

https://www.reddit.com/r/nba/comments/8zftty/windhorst_raptors_are_in_drivers_seat_for_kawhi/

Były głosy, że to fejk puszczany przez jakąś gównostronę z betami, żeby nabijać wyświetlenia. Jednak wątek pojawił się w podcascie Lowe'a i Windhorst się wypowiadał. Goście którzy jednak tam jakieś czasem inside info mają.

Spurs też wygląda tak jakby opyliło Kawhiego każdemu kto da cokolwiek. Jednak z punktu widzenia Raptors to taki rental chyba złym pomysłem jest.

Windhorst:

Raptors are in the "drivers seat"

Lakers and 76ers have given up.

OG Anunoby has to be in the deal.

Zach Lowe:

Says It's not a joke, the trade interest is very real

" Demar Derozan + Pascal Siakam + 1st Round Pick"

#nba #sas
  • 4
Spurs też wygląda tak jakby opyliło Kawhiego każdemu kto da cokolwiek.

@iAmTS: Sixers dawali Roco i Saricia obu na bardzo dobrych kontraktach, do tego pick Miami i możliwe, że jeszcze jeden.

No a tak tylko napiszę, że w zeszłym sezonie RoCo miał najwięcej trafionych catch and shoot 3s w całej lidze. O obronie nic pisać chyba nie muszę.
@Wojt_ASR_: no w sumie źle się wyraziłem, cokolwiek takiej wartości również marketingowej. Jednak dostajesz top1 teamu i człowieka który ci dał tytuł. Nie wymieniasz go na 2 role playerów bez np. perspektywicznego rookasa (dlatego ten Fultz). Phila chciała się wycfanić i ich rozumiem, bo Kawhiego zdrowie obecnie pod znakiem zapytania.

Z Raptors dostaną chociaż twarz franchise'u na pare lat, jaka by nie była. W sumie im dłużej myślę to nawet jak