Wpis z mikrobloga

@FUTdeals: zakładasz. To trzeba by było w to celować i odrzucać potem ludzi niepasujących do brakującej grupy/grup, a osób 75+ chodzi dookoła znacznie mniej niż osób 18-24. Biorąc pod uwagę, że zazwyczaj w Internecie widzę statystyki mające na celu przedstawienie swojej własnej racji w liczbach - to po prostu jestem nieufny.

Oczywiście możliwe, że to prawda, ale wtedy raczej wypłynęłoby z wielu niezależnych badań już przy samym głosowaniu, a nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@dzek: dalej całkowitym minimum było 11 osób z tej grupy wiekowej, a nie 4

A co do ufności, no takie są sondaże, zawsze pod tego kto płaci :)
  • Odpowiedz
i sprawdzone to na 808 osobach. Wiarygodny sondaż XD

@Bunkier: W pełni, duża próba, pytanie jak przebiegał jej dobór i realizacja badania.

a osób 75+ chodzi dookoła znacznie mniej niż osób 18-24

@dzek: No i zapewne w referendum głosowało mniej osób 75+ niż 18-24
  • Odpowiedz
UK dzięki brexit zyska pełną kontrolę nad krajem.

@piter259: I w końcu będą mogli wyciąć Puszczę i wymienić sędziów Sądu Najwyższego... a nie, nie ta bajka.
  • Odpowiedz
@adam2a:

ten lewacki kwik, gdy w demokratycznych wyborach ludzie postanowią coś innego niż by sobie tego życzyli jej najwięksi obrońcy XDDD Każdy głos jest równy, każdy ma prawo decydować o swoim losie. Jakby moja ojczyzna miała siłę gospodarczą jak UK, sam z chęcią opuściłbym ten brukselski k--------k z wszystkimi jego absurdami.
  • Odpowiedz
@CralencSeedorf:

Moja wiedza na temat UE jest większa niż mógłbym kiedykolwiek chcieć. Najogólniej mówiąc bo nie mam czasu: o ile budowanie wspólnego rynku, czy nawet unii celnej jest jak najbardziej ok, tak całe to ideologiczne s----------e architektów tego tworu, próba budowy jakiejś niejasnej tożsamości itp. to sam w sobie jeden wielki, p--------y absurd.
  • Odpowiedz