Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +24
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

lubie-sernik +8
Dobra powiedzcie mi szczerze dlaczego nie śpicie w środku tygodnia o 2:30?
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.

https://allegro.pl/rovus-arctic-air-cooler-przenosny-klimatyzator-i7282462974.html
Moc: 350W . Urzadzenie podlaczane do portu USB komputera (5V x 0.5A = 2.5W) wiec albo urzadzenie charakteryzuje sie wspolczynnikem EER ma poziomie 140 !!! (Czyli z 2.5W mocy elektrycznej jest w stanie wytworzyc 350W mocy chlodniczej) albo 331 kupujacych to debile ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #humorobrazkowy #januszebiznesu #januszeolx #nosaczsundajski #nosacz #polak #polakicebulaki #klimatyzacja #inzynieria #energetyka #elektronika #elektroda #dom #takaprawda
źródło: comment_7hOwdUyGlFuuROdYalwPCsdI0C4G8HmF.jpg
PobierzUczciwoac sprzedawcy to druga kwestia nadajsca sie na zgloszenie UOKiK. Tylko ze dzis kazdy sprzedawca w najlepszym wypadku nagina fakty.
@PeaK: Uczą. Logiki też uczą. A potem młodych prawników na pierwszym roku studiów muszą uczyć ponownie, bo mało kto pamięta, a jeszcze mniej z nich się do niej stosuje.
Znalazlem specyfikacje techniczną, wszystko się zgadza pozdrawiam xD
źródło: comment_iZo0dip9YM6XnId8P7b5ya4cfMAbi2jT.jpg
Pobierz