Organizacja pro-life w Opolu wykorzystała zdjęcie rodziny jednopłciowej do szerzenia nienawiści i kłamstw (łączenia pedofilii z homoseksualizmem). Według ostatnich informacji, 'Miasto Opole, według moich ustaleń telefonicznych, po spotkaniu rady miasta, odcina się od sprawy baneru. Wspólnota nie wyraziła zgody na zawieszenie banera - pojawił się tam nielegalnie, miasto nie otrzymało żadnego pisma - nie wiedziało o jego istnieniu... a sama Pani, która ze mną rozmawiała powiedziała, że jest bardzo obraźliwy i przeprasza w swoim imieniu i miasta.' (cytat z tej grupy)
Para jest ze sobą od 11 lat, od 8 lat wychowują razem syna Gabriela, a w związku małżeńskim są od 5 lat. Ich Instagram - (wspólnie razem podróżują i zamieszczają zdjęcia z wycieczek z całego świata). Dziecko z pewnością zdobywa sporo wiedzy zwiedzając świat: https://www.instagram.com/thewindexpedition W komentarzach kilka zdjęć rodziny:
@soronprfbs: w sumie masz rację, nie powinienem się do prawackiego poziomu zniżać. Odszczekuję "zdechłego papieżaka" - bez żadnej ironii, naprawde przepraszam , ze tak napisałem.
Pary jednopłciowe mogą zawrzeć małżeństwo w około 30 krajach.
@artpop: ponieważ nie odpowiedziałeś, więc ja odszukałem informację, w ilu krajach jest dozwolona poligamia, oto mapka myślę iż będzie ich więcej niż 30. Czy w związku z tym powinniśmy w Polsce również rozważyć taki wariant rodziny? W końcu w innych kulturach on też funkcjonuje? Dlaczego nie może u nas? Dziewczynkami w wieku 10 lat wychodzącymi za mąż nie będę się
@Ator Przecież twarze są ocenzurowane. @artpop No dobra, tylko dlaczego całuje go w usta na tym zdjęciu? Jeszcze nie widziałem ojca, który całowały swoje dziecko w usta, to trochę niesmaczne i różne wnioski można wyciągnąć, tym bardziej że to jego prawdopodobnie adoptowane dziecko.
Para jest ze sobą od 11 lat, od 8 lat wychowują razem syna Gabriela, a w związku małżeńskim są od 5 lat.
Ich Instagram - (wspólnie razem podróżują i zamieszczają zdjęcia z wycieczek z całego świata). Dziecko z pewnością zdobywa sporo wiedzy zwiedzając świat: https://www.instagram.com/thewindexpedition
W komentarzach kilka zdjęć rodziny:
Przypominam, że I Marsz Równości w Opolu już w sobotę - 7 lipca! (14:00, plac Daszyńskiego).
#lgbt #homoseksualizm #dzieci #opole #neuropa #tysiacurojenniezaleznychmediow #bekazprawakow #prawo #ciekawostki #zwiazki #milosc #rodzina #gruparatowaniapoziomu #psychologia
@artpop: ponieważ nie odpowiedziałeś, więc ja odszukałem informację, w ilu krajach jest dozwolona poligamia, oto mapka myślę iż będzie ich więcej niż 30. Czy w związku z tym powinniśmy w Polsce również rozważyć taki wariant rodziny? W końcu w innych kulturach on też funkcjonuje? Dlaczego nie może u nas?
Dziewczynkami w wieku 10 lat wychodzącymi za mąż nie będę się
@artpop No dobra, tylko dlaczego całuje go w usta na tym zdjęciu? Jeszcze nie widziałem ojca, który całowały swoje dziecko w usta, to trochę niesmaczne i różne wnioski można wyciągnąć, tym bardziej że to jego prawdopodobnie adoptowane dziecko.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@artpop: Przecież to jest pojęcie wewnętrznie sprzeczne!
@artpop: Innej wiedzy również -ale argument sobie wymyśliłeś, na poziomie waszej propagandy( ͡° ͜ʖ ͡°)