Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +243
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
b_oski +153
Uważam, że wary-obciągary są ostatecznym dowodem na to, że #rozowepaski nie "upiększają" się dla #niebieskiepaski, tylko dla innych różowych.
Dla mnie takie pontony to chyba jeszcze większy turnoff niż tatuaże.
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #uroda
I one mają prawa wyborcze...
Dla mnie takie pontony to chyba jeszcze większy turnoff niż tatuaże.
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #uroda
I one mają prawa wyborcze...
Po irytującej DS2, niesamowicie miło gra się w DS3. Wszystko co w-------o w DS2 zniknęło w DS3. Powróciła SPRAWIEDLIWOŚĆ gry. Świetnie było się przejść po Anor Londo i zobaczyć znajome postacie i lokacje z DS1.
DS3 to wypadkowa DS1 i Bloodborne. Zbiera najlepsze rzeczy z obu gier i elegancko scala je w trójeczce. 65h gry (razem z 2 DLC) i tak dobrze się nie bawiłem od czasów DS1.
Brawo Fromsoft!
#darksouls #darksouls3 #gitgud
Komentarz usunięty przez moderatora
Sprawiedliwość nie istnieje, ma być k---a trudno bo soulsy są trudne! Ma być dużo przeciwników we w-----------h miejscach bo ma by trudno! Sprawiedliwość? PRZECIEŻ SOULSY MAJĄ BYĆ TRUDNE O CO CI CHODZI TYPIE.
...no właśnie tak się czułem grając w DS2. Przeciwnicy obracający się jak na ruchomym dysku z magnesami w mieczach. Kpina.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
...krzyknąłem K---A przed TV, zrobiłem się