Aktywne Wpisy

Freeburger97 +77
Do twojego domu przychodzi #femboy ściąga buty i kładzie tak nogi na stół, co robisz?
źródło: IMG_20240812_160549
Pobierz
Emil_L +43
Macie pomysł jak znaleźć kierowcę, który bezmyślnie zaparkowal auto wczoraj w Krakowie przy ul.Stradomskiej 8 około godz. 17:00?
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
źródło: temp_file8418660498452579364
Pobierz

źródło: comment_fu75MEMUNVdLdecot8mwStcazIfgkdLe.jpg
Pobierzźródło: comment_N7UlDF581V18Ldk1EttBpf7AGrKAsdRt.jpg
Pobierz@Wildangel: Tak jest nam to potrzebne. Jeżeli nie rozumiesz czemu to twój problem i ubolewam nad tym a takim jak ty już tłukłem to samo setki razy na tym mirko. Nie ma sensu kolejny raz. Znikniesz za niedługo bez słowa i przylecą kolejni.
Tragedią jest porównywanie zdecentralizowanego systemu do komercyjnych usług płatniczych i nagłe odkrycie że jest to mniej wydajne, mniej wygodne czy jest mniejsza adopcja. Przecież tu nigdy nie chodziło o
To jest taki absurd że szkoda gadać. Czy wy naprawdę nie analizuje cię samodzielnie danego projektu? Samodzielnie nie potraficie myśleć? Przecież od razu widać jak idiotycznie to jest skonstruowane, jak nie ma naniejszego sensu.
Co do btc. Kolejny Janusz nie rozumiejący po co btc ludziom i dlaczego tak urusł...
źródło: comment_HpuCGxZGRoQIeIhVeENk14aSpmWnImBG.jpg
PobierzCiężki jesteś. BTC jest amaizing , wszystko inne jest #!$%@?
Takie absurdy piszesz że szkoda gadać. Nie masz najbardziej podstawowej wiedzy i powielasz najbardziej noobskie mity. KOlejny który nic nie wie, ale uważa że pozjadał rozumy.
http://infocrypto.pl/wstep-do-btc2/