kobita mnie pyta: Rysiek, a o co chodzi z tym daskojnem i z tym hodżą paciorkiem? … zaniemówiłem. Jak to jej wytłumaczyć w kilku słowach? Opowiedzieć o Matjasie, Hejce, Furmanie no i przede wszystkim o Damianie. Przecież to temat rzeka, historia dobra na film albo trylogię. #dascoin
@Das-Coin: ale coś mi tu nie gra, chciałem kupić bilet (wiadomo, zabawić się, pojeść, popatrzeć na nakręcone laski z MLM-owym wyrazem twarzy itd.) ale oni chcą za te bilety tylko te banksterskie PLN-y... Czemu nie można płacić daskojnem?
@Das-Coin: ahaaa, to rozwiałeś moje wątpliwości. Ciekawe co zrobi ten ciemny naród jak zostanie z tymi bezużytecznymi złotówkami hehe po wejściu daspejcza, wtedy kto będzie wygrany? Kto gdzie będzie górą? Wtedy będzie krótka piłka - nie masz licencji, nie kupisz bułki w żabce frajerze, także biegiem szybciutko kupuj ale to już
@RobertKowalski: ło kurła, to moja baba jest ułomna jednostka, bo pierze, prasuje a o daskojnie bladego pojęcia nie ma hehe, ale będę miał z niej podśmiewujkę. Powiem jej, kotku, co ty wiesz o daskojnie, ty Sofronowa nie czytujesz to i o daskojnie nic nie wiesz. Ale tak z drugiej mańki, czemu ten typ ma zgolone pół łba? Chyba fryzjerowi zapłacił daskojnem….
#dascoin
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ryszard_Ochodzki1: sam nie tłumacz, użyj nagrań ludzi którzy mają wiedzę i którzy są w projekcie !
@Ryszard_Ochodzki1: xDDDDDDDDDDDDDDD ... takie fryzury to znak rozpoznawczy Daskojnistów xD
@Ryszard_Ochodzki1: xD Coin Ventura DasEvangelist xDDDDDDDDD