Aktywne Wpisy

MonazoPL +150
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +32
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Zamówiłem Drona z wysyłką European Direct Mail na banggood dnia 02.06.2018. Od dnia zamówienia niedługo minie 20 dni roboczych a w śledzeniu paczka nadal idzie do Belgi skąd dopiero powinna zostać wysłana do mnie. Czy waszym zdaniem warto już starać się o zwrot pieniędzy za przesyłkę w związku z niedotrzymaniem terminu 7-15 dni roboczych ? Ja rozumiem że może się wdać mały poślizg ale tu zanosi się na poślizg min 2 tygodnie. Jakbym wiedział że to taka długa przesyłka to bym dopłacił 15 zł do Expedited Shipping Service.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu