Wpis z mikrobloga

#csgo #vp #virtuspro
Prawda jest taka, że jak Snax odejdzie, w jego ślady prędzej czy później pójdzie Pasha, czy go wyjebia, nie ma to znaczenia, to RIP VP. Stracą marketingowo i najzwyczajniej w świecie fanowsko. Przecież nie kibicowalismy VP, tylko tym paru gościom personalnie. Czy Michu wzbudza jakiekolwiek emocje? Dla mnie mógłby tam grać ktokolwiek inny, ten koleś, bez znaczenia jak gra, jest dla mnie obojętny. I nawet niech Ruscy zrobią z VP dream team, który będzie jebnal wszystkich i wszystko zgarnial, to ja osobiście będę mial w dupie, bo to już nie będzie VP... Tyle podczas wieczornych przemyśleń na kiblu. Coś się kończy, coś zaczyna... Arka Gdynia itd... P
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@diarrhoea tracą wszystko. Ktokolwiek tam będzie grał, czy Polacy, czy 5 najlepszych graczy z całego świata, to już nie będzie VP, jakiemu wszyscy kibicowalismy.
  • Odpowiedz
@dr_Acula: Jak odchodzil Taz od VP ja osobiscie sie cieszylem, tragicznie wygladal indywidualnie a Michu aimowo lepszy od niego, czasami ciezko zobaczyc roznice miedzy nimi bo jednak VP to wciaz druzyna z problemami. Osobiscie odejscie Snaxa mnie troche smuci, z jeden strony niby fajnie bedzie zobaczyc Polaka w druzynie tier1 ale z kolei VP bez Snaxa, jakos tak dziwnie. Wiadomo ze forma Janusza to nie to co kiedys, kiedy sam
  • Odpowiedz
  • 1
@Agenda nie, to moje przemyślenia, a raczej naturalna kolej rzeczy. Przecież Pasza czy neo skończą niedługo swe kariery, przynajmniej te w VP i to będzie koniec VP jakie znamy i któremu kibicujemy. Każdy kiedyś kończy karierę na najwyższym poziomie. Albo z własnej woli albo ktoś mu każe :)
  • Odpowiedz
@dr_Acula: będzie, tak naprawdę on załatwia wszystkie reklamy w Rosji, mediamarkt a teraz jakiegoś banku, jest największym e-sportowcem pod względem zasięgów na fb
  • Odpowiedz