Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +467
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
karol-blabert +64
Pamiętam w Gimnazjum nie miałem wystarczająco mocarnego kompa żeby udźwignąć ten temat, dopiero na początku technikum ograłem temat, piękna sprawa to była, jakoś od zawsze te ponure klimaty były bliższe memu sercu, wracałem później jeszcze kilka razy do tego tytułu, nawet niedawno z różową przyjemnie się nam grało w czwóreczkę.
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
#wroclaw #rower #logikarozowychpaskow #patologiazewsi #patologiazmiasta
@panparowkazbiedronki: Przecież to MADKA!!! Nie ma prawa żyć, a co dopiero gdzieś chodzić.
Człowieku, ile razy mam Ci powtarzać, że nie chodzi o zaznaczony na mapie odcinek? Cały czas mówię o dojściu do przejścia dla pieszych. Załóżmy punkt startowy jako wejście do Galerii Dominikańskiej. Miałam na myśli to, że poszły w stronę śluzy dla rowerów, a minutę drogi stamtąd mają przejście dla pieszych.
@Leilhani
Masz prawo jazdy, więc dla własnego bezpieczeństwa doczytaj, dlaczego nie mogły sobie pójść pasem dla rowerów przez środek skrzyżowania. I mam nadzieję, że nigdy Cię nie spotkam na drodze. To tyle.
@chrominancja: Windy nie kojarzę, może są przy wyjazdach na przystanki. Są na schodach podjazdy dla wózków, ale dosyć strome.
Mam jeszcze specjalnie wyszukiwać konkretnego przepisu, bo go nie znasz? Równie dobrze mógłbyś iść przez skrzyżowanie pasem ruchu dla aut. Robisz tak?
No właśnie tak, to ja mam sobie sam cokolwiek udowadniać, bo sądzisz, że się mylę? Daj jakiś argument, a nie "tak jest i
Jak dla mnie to kobita z wózkiem będzie miała wymówkę, może policja ją oleje, ale ta druga, obok ma przejście dla pieszych 100 metrów dalej.
W wielu zapewne miastach jest jeszcze masa takich reliktów PRL-owskiego myślenia o mieście, gdzie to kierowca miał mieć wygodnie,
No właśnie widać, więc tak czy tak, złamała przepis