Aktywne Wpisy
mefju1 +1068
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
placebo_ +276
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
Ja #!$%@?. Jak ja żałuje że się ożeniłem. Człowiek wypruwa sobie flaki, buduje chałupę i słyszy: „działka za mała, sąsiedzi #!$%@?” przy czym sam kupiłeś ziemie, wybudowałeś sso. Za własny hajs. Ona nie dołożyła ani grosza mimo ze zarobiona po pachy niby. Gdyby nie dzieci to jebnalbym tym już dawno.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Najlepiej to by uciekli, zostawili.
Dlatego prawo powinno mówić jasno, że majątek mężczyzny należy również do jego kobiety.
Związek, który trwa dłużej jak 6 miesięcy powinien zobligować mężczyznę do płacenia alimentów na rzecz kobiety.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Nie, nie, nie. Jeśli masz #!$%@? małżeństwo i dzieci to powinieneś dla ich dobra tym bardziej się rozwieść. Możesz mi wierzyć, twoim dzieciom będzie dużo lepiej mając rozwiedzionych rodziców i spokojną atmosferę w domu, niż będących formalnie małżeństwem ale żrących się jak wściekłe psy. Dzieci wyczuwają atmosferę i niechęć rodziców do siebie i dobrze to nie na nie wpływa. Jeśli jesteś pewien, że chcesz rozwodu to go bierz.
Zaakceptował:
Przypominam, że obecnie rodzina to kobieta i jej dzieci. Opcjonalnie również mężczyzna, jeśli kobieta to akceptuje.
OP nie ma żadnego ruchu, bo jak się rozwiedzie to straci wszystko, łącznie z dostępem do dzieci. Żona zostanie z domem, dziećmi, alimentami i współczuciem otoczenia jaką to jest w tej sytuacji ofiarą.
W zasadzie to OP zostanie z jedną rzeczą: kredytem do spłaty,
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@trzymajzasadytwarde: jednak pewnie zawsze jest obawa, że odpowie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora