Aktywne Wpisy
_e_l_o_ +75
J--------e, moja dziewczyna kupila psa calkowicie bez mojej wiedzy. Przyszla dzis z psem i mowi mi ze od dzisiaj to nasz pies. Nie przepadam za psami a szczegolnie za takimi niezapowiedzianymi... Spytalem jej kto z nim bedzie wychodzil to mi mowi ze ja rano a ona wieczorem xD No na pewno bede z---------l codziennie o 5 rano przed praca w sniegu z jej psem. Oczywiscie awantura i placz, ze jestem wobec niej
chaddeveloper +87
jakby ktoś się zastanawiał co wybrać #medycyna vs #pracait
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza
Trajan Sekstus - Popularzy
Nie sądzę, że to dobre rozwiązanie Gajuszu Juliuszu. Moim zdaniem [blablabla itd]
Jeżeli chcesz natomiast założyć własną frakcję, przedstaw jej założenia w tym wpisie i stwórz jej krótki opis oraz wskaż, kto będzie w nich pełnił funkcję rzecznika i przewodniczącego (może to być ta sama osoba). Jeżeli Twoja frakcja będzie liczyła co najmniej 10 senatorów, jej przewodniczący wejdzie do Konwentu Seniorów.
Aby dołączyć do frakcji, zaplusuj właściwy post. Aby zmienić frakcję w trakcie gry, odplusuj dawny komentarz i zaplusuj nowy.
#lacunafabularniesenatrzymski - Senatorowie mogą obserwować ten tag
Przewodniczący: Sulla Starszy Flawiusz (NPC)
Rzecznik: Sulla Młodszy Flawiusz (NPC)
Przewodniczący: Agrypa Starszy Oktawiusz (NPC)
Rzecznik: Agrypa Młodszy Oktawiusz (NPC)
Komentarz usunięty przez autora
Przewodniczący: Remus Starszy Augustulus (NPC)
Rzecznik: Remus Młodszy Augustulus
Przewodniczący: Telemach Polinikus (NPC)
Rzecznik: Hardrabal Nufi (NPC)