Aktywne Wpisy
koronawirus +997
Dzisiaj jest zajebiście ważny dla mnie dzień, z dumą chciałbym się pochwalić że w wieku 28 lat dołączyłem do progu ponad 30k na ręke pomimo zajebistych przeciwności losu. 10 lat temu miałem wypadek, który uczynil mnie inwalidą do końca życia, kierowca auta wbił się we mnie na głównej drodze i połamał mi całą miednicę, ledwo uszedłem z życiem. 3 lata leżałem na plecach, wyrzucili mnie ze szkoły przez co musiałem kończyć liceum
Kij z drożyzną, inflacją, gospodarką. Co z tego, że za naszą wschodnią granicą trwa wojna. Najważniejsza jest AbOrCjA (-‸ლ)
#wybory #bekazlewactwa
#wybory #bekazlewactwa
#wroclaw
@kj5: Chyba, że mieszkasz w #gdansk. Wtedy to masz całe miasto zawalone chamstwem z #warszawa
@krzysztof-es-545: nie zesraj się
No w drugim już standardowo jechało tanim winem, ale przynajmniej było na tyle miejsca żeby swobodnie stać nie będąc gniecionym przez śmierdziuchów ¯\(ツ)/¯
A po drugie - wakacje mają swoją wadę w komunikacji miejskiej. Nowy rozkład, który ma mniej kursów.
@Dolan: jest i pierwszy, który przyjechał do Warszawy na studia z Radomia i po miesiącu poczuł się Warszawiakiem xD
Dużo studentów nie posiada samochodu, więc nie ma co się aż tak przejmować.
Ja tylko czekam aż zrobi się tak pusto we Wrocławiu i zacznie sie ból dupy rodowitych wrocławian, że hurr durr słoiki pojechały hehehe
@wiedro a idź pan w #!$%@? jeszcze mi 23 zawieszają na miesiąc porażka.. przynajmniej autobusy nawet na wakacyjnym mi pasują
@Touchamynoodles
@shitty_support no i to jest piękne powiem wam
@Ar_0 we Wrocławiu to już od jakiegoś czasu dużo turystów ale to inna sprawa